2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی بحث میشه توهین میکنه

350 بازدید | 26 پست

خودش باعث شد بهش شک کنم وهرباربحثمون شد ودوباره همون کارا رو انجام داد بشدت توهین میکنه وحرفایی میزنه تاعمق وجودت بسوزی

🕊✨🤲🏻

دست پیش میگیره پس نیفته 

شوهر من تا یه اختلاف نظر بوجود میاد که میخواد طبق میل خودش پیش بره فقط صداش بالا میبره به هزار حس نداشته از حسادت و دشمنی و ال و بل متهمت میکنه تا اون کاری که خودش دوست داره انجام بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم ببخشمش یکی ازحرفایی ک میزنه راحت (توروانی_ پشیمونم زن گرفتم _توفقط اسمت توشناسنامم_) من ادم بشدت فکری هستم ب کوچکترین چیزام فکرمیکنم حرفاش بشدت داره ازارم میده دست میزاره روزخمای دلم طعنه میزنه طوری دلمومیسوزونه ک نمیتونمببخشمش بحثمون شد منم بلاکش کردم

🕊✨🤲🏻

دست پیش میگیره پس نیفته شوهر من تا یه اختلاف نظر بوجود میاد که میخواد طبق میل خودش پیش بره فقط صداش ...

دقیقا همین متوجهشدم دوتا پیج داره خودش منوب شک انداخت خیلی انلاین مثلا۴۵دقیقه انلاین بارهارفتاری کرد فکرکنم داره کاری میکنه شایدم کاری میکرد هربار بحثمون شد ودراخر بهم میگ توروانی وشکاکی امروز بقدری جیع زدم وگریه کردم بجااینکه بیادارومم کنه گفت سلیطه بازی درمیاری توی روانی شکاکی!!! 

🕊✨🤲🏻

خب باید یکم نسبت بهش سرد بشی و اینجور چیزا که بفهمه نمیشه که لابد بعد دعوا هم بی خیال میشی

بعددعوا ب فرداش پیام میده انگارن انگار ولی نمیتونم فراموش کنم دفعه بعد ک بازاشتباهشو تکرارمیکنه موصوع بحث قبلی هم یادم میاد دعوا بالا میگیره، میخوام خطموخاموش کنم انگارعادی شده براش هرعلطی کنه بادوتابوس واستیکر منواحمق فرص کنه 

🕊✨🤲🏻

دقیقا همین متوجهشدم دوتا پیج داره خودش منوب شک انداخت خیلی انلاین مثلا۴۵دقیقه انلاین بارهارفتاری کرد ...

خب شاید حساسی و الکی گیر میدی من نمیتونم قضاوت کنم ولی حتما مشاور برو خودت تنهایی ببین اون چی میگه چون مردا ازینکه مدام چک بشن و ... متنفرن

خب شاید حساسی و الکی گیر میدی من نمیتونم قضاوت کنم ولی حتما مشاور برو خودت تنهایی ببین اون چی میگه چ ...

چرابایددوتاپیج مخفی داشته باشه؟؟؟ چراهردقیقه انلاین؟؟؟ چراهربارمیگ پشیمونم ازدواج کردم چرا میگ فقط اسمت توشناسنامم!! 

🕊✨🤲🏻

بعددعوا ب فرداش پیام میده انگارن انگار ولی نمیتونم فراموش کنم دفعه بعد ک بازاشتباهشو تکرارمیکنه موصو ...

خب نباید کوتاه بیای گلم چون اون دوباره تکرار میکنه 

البته با توجه به موضوعی که گفتی دقیق نمیتونم نظر بدم حتما مشاور برو پیام قبلم گفتم یعنی حتما بریا از نون شبت واجب تره 

چرابایددوتاپیج مخفی داشته باشه؟؟؟ چراهردقیقه انلاین؟؟؟ چراهربارمیگ پشیمونم ازدواج کردم چرا میگ فقط ا ...

ببین عزیزم بازم میگم مشاور برو فقط به حرف های من استناد نکن 

اما با توجه به مطالعات و ... خودم میگم 

اول از همه این رو بدون که اون اگر بخواد کاری کنه چه شما چکش کنی و گیر بدی چه ندی اون کار رو انجام میده مثلا زمانی که سرکار و ....