2777
2789
عنوان

خوش بحالتون شوهر دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 89 پست
😂 متاهلا میان میگن خوشبحال مجردا، مجردا میان میگن خوشبحال متاهلا داستان چیه؟

متاهلا اکثرا دروغ میگن باور نکن ازشون ، هر موقع با شوهرشون بحثشون میشه میان اینجا میگن شوهر اخه

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
😂 متاهلا میان میگن خوشبحال مجردا، مجردا میان میگن خوشبحال متاهلا داستان چیه؟

سخته واقعا آدم نیاز داره به جنس مخالف 

واقعا بحث نیازه 

مث غذا 

متاهلا سرخوشن گیر الکی میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ببخشیداخاک توسرتشوهرمساوی محدودییت.سردرد.پادرد.کمردرد.اعصاب داغون.وای دیگه چی بگم

انتخابت درواقع اشتباه بوده

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
اسی ببخشیداخاک توسرتشوهرمساوی محدودییت.سردرد.پادرد.کمردرد.اعصاب داغون.وای دیگه چی بگم

انشالله به زودی بهترین شخص را خدا سر راهتون میذاره

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

هی آدم یه چیو نداره همش فکر میکنه خیلی خوبه 🥺درکم کنین بخدا دارم می‌ترکم خب 😑

منم مجردم سنمم کم نیست فکر کنی بچه سالم، وقتی عاقلانه به مشکلات و فرازو نشیب زندگی مشترک فکر میکنم خداروشکر میکنم که فعلا قِسر در رفتمو فعلا مجردم 🤣🤣🤣🤣 تازه همه اینا در صورتیه که همسرت خوب باشه، اگه خودشو خانواده اش خوب نباشنو مشکلات مالی و اقتصادی وجود داشته باشه که دیگه بدبختی محضه 🤕

ای بابا خواهش میکنم 🤭

هی چیکار کنم دوس دارم شوهر داشته باشم لباس خوشگل بپوشم براش هووووووف عقده شده برام 

اگه انتخابت نامناسب باشه

تنهایی تو متاهلی 

خیلی سخت تر از تنهایی تو مجردیه ها

خواهشن خیلی دقت کن❤️ایشالله خوشبخت بشی قشنگم

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱

یعنی انتخاب همه ی اطرافیانم اشتباهه؟

یعنی زنی توزندگیش خوشبخته؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
شوهر ی درد بی درمونه ی چیزی شبیه درد و درمون مرض و سلامتی حوصله داریا بشینی پسر مردمو بزرگ کنی اول و ...

خدایی درسته زندگی مجردی آدم مسئولیت خاصی نداره یجورایی بخور و بخوابه البته من سرکار میرم باشگاه میرم خیلی کیس خوبیم خخخخ 

ولی خب واقعا سخته بخدا 

آدم از لحاظ روحی و روانی واقعا داغون میشه نمیشه جنس مخالف نباشه انگار آدم ناقصه 

بابا حیوونا هم نیاز دارن چ برسه ما 

ای بابا خواهش میکنم 🤭هی چیکار کنم دوس دارم شوهر داشته باشم لباس خوشگل بپوشم براش هووووووف عقده شده ...

زکی خیال باطل

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ای بابا خواهش میکنم 🤭هی چیکار کنم دوس دارم شوهر داشته باشم لباس خوشگل بپوشم براش هووووووف عقده شده ...

همش یکی دوماهه بعدش بشور بساب بپز غر میرنه دقدقه های فراووون 🤕نمیارزه مجردی عشق و حاله فقط