2777
2789
عنوان

خوش بحالتون شوهر دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 89 پست
یعنی انتخاب همه ی اطرافیانم اشتباهه؟یعنی زنی توزندگیش خوشبخته؟

چرا نباشن ، یا انتخاب اشتباه بوده یا راهو بلد نبودین 

والله منم از فضا نیومدم تا دلت بخاد مجرد دور و برم هست 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی درسته زندگی مجردی آدم مسئولیت خاصی نداره یجورایی بخور و بخوابه البته من سرکار میرم باشگاه میرم ...

ن درکت میکنم عزیز دلم شوخی کردم پست قبلیم 

ببین واقعا چ بخای چ ن تو بالاخره ازدواج میکنی اما منظورم اینه انقدر ب این موضوع فکر نکن ک خدای نگرده ی وقت انتخاب اشتباه کنی و اونوقت دیگه واقعا میشه درد بی درمون درو از جون😁😁

متاهلا اکثرا دروغ میگن باور نکن ازشون ، هر موقع با شوهرشون بحثشون میشه میان اینجا میگن شوهر اخه

انقدر از خیانت و خسیسی و مادرشوهر و خواهر شوهر و نازایی و... میگن ادم میترسه ازدواج کنه 

چرا نباشن ، یا انتخاب اشتباه بوده یا راهو بلد نبودین والله منم از فضا نیومدم تا دلت بخاد مجرد دور و ...

ولی من خوشبخ نیستم تظاهرمیکنم خوشبختم

فک کنم تواین کره ی خاکی تنهامنم که بدهکارقلبم شدم

لعنت به هرچی عشقه

کاش زمان بع عقب برمیگشت

واقعاخسته ام

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
انقدر از خیانت و خسیسی و مادرشوهر و خواهر شوهر و نازایی و... میگن ادم میترسه ازدواج کنه

میدونی مشکل کجاست؟؟؟ اینکه فکر میکنن ادم خوشبخت هیچ مشکلی نداره 

در صورتیکه ادم بی مشکل دورازجون، مرده تو قبرستونه 

این روزا بی پولی هست فشار عصبی و بداخلاقی هست 

باید مشکلاتو پشت سر گذروند 

ولی متاسفانه اینجا اکثرا ملاک خوشبختی رو نداشتن مشکل میدونن، که اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

میدونی مشکل کجاست؟؟؟ اینکه فکر میکنن ادم خوشبخت هیچ مشکلی نداره 

در صورتیکه ادم بی مشکل دورازجون، مرده تو قبرستونه 

این روزا بی پولی هست فشار عصبی و بداخلاقی هست 

باید مشکلاتو پشت سر گذروند 

ولی متاسفانه اینجا اکثرا ملاک خوشبختی رو نداشتن مشکل میدونن، که اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست 

منم مجردم سنمم کم نیست فکر کنی بچه سالم، وقتی عاقلانه به مشکلات و فرازو نشیب زندگی مشترک فکر میکنم خ ...

آره منم میفهمم خیلی مسئولیت داره 

ولی نمیشه من واقعا خیلی احساس نیازم بالاس 

دست خودم نیس بخدا 

نمیشه واقعا 

همس فکرم درگیره 

من ازیناییم ک اگه خانوادم شدت نیازم رو متوجه میشدن 13 سالگی شوهرم میدادن خخخخ 

اگه انتخابت نامناسب باشهتنهایی تو متاهلی خیلی سخت تر از تنهایی تو مجردیه هاخواهشن خیلی دقت کن❤️ایشال ...

وای آره 

امیدوارم یه آدم خوب سر راهم قرار بگیره خودمم سر به راه و خوب باشم براش