2777
2789
عنوان

معیار ارزش و احترام آدما

119 بازدید | 13 پست

پست یه بلاگرو دیدم میگفت پولدار باشی احترام داری،  پولدار باشی،  همه دوستت دارن،  پس سعی کن پولدار بشی و...  . و دو میلیون ادم هم لایک کرده بودن

به نظرم معیار ارزش آدما به شخصیتشونه.  کسی که شخصیتش در حد پوله،  به آدمای پولدار احترام میذاره و برای بی پولا ارزشی قائل نیست. 

کسی هم که شخصیتش در حد شجاعت،  انسانیت،  عدالت،  وفاداری یا علم و دانشه به افرادی که این ویژگی ها رو دارن بیشتر احترام میذاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی پولش بیشتر احترامش بیشتر

من فقط به پولدارایی احترام میذارم که با ادب، محترم و منطقی باشن. 

به پولدارای بی ادب و بی منطق و طلبکار و مغرور و از خود راضی نه تنها هیچ احترامی نمیذارم تا الان هم چند تاشون رو هم که سعی کردن کسی رو تو جمع تحقیر کنن. به دفاع از اون مظلوم زدم با خاک یکسان کردم 

چون به نظرم قیمت شجاعت بالاتر از پولیه که با کلاهبرداری به دست اومده.  ( آدمی که با زحمت خودش پولدار شده معمولا انسانیت داره)   ولی یه سری پولدارا که با کلاهبرداری پولدار شدن فاقد هیچ ارزشی هستن.

جالبش اینجاس بعضی پولدارها اخلاق هم ندارن اصلا. باز جلوشون خم و راست میشن

میدونی اینجور ادما با خم و راست شدن جلو اون پولدار،  فقط بهش غرور کاذب میدن و اخلاقشو بدتر میکنن

میدونی اینجور ادما با خم و راست شدن جلو اون پولدار، فقط بهش غرور کاذب میدن و اخلاقشو بدتر میکنن

واقعا همین هم هست هر روز بدتر میشن .وبیرحم تر ...مردونگی دگ مرده فقط پول متاسفانه😔😔

جیش تو این زندگی😒