2777
2789

فقط حس سنگینی داری؟ توی خواب یا خوابو بیداری اذیت نمیشی چیزی حس نمیکنی؟ چند روز پشت سرهم بین ساعت ۳تا ۵ شب با ترس و اضطراب بیدار نمیشی؟ کلا از وقتی احساس سنگینی میکنی تغییر جدیدی حس نمیکنی

کاربر آقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی اتفاقای عجیب

اگه میخوای مطمئن بشی هر روز سوره بقره رو پخش کن توی خونه و اگه میتونی خودتم بخون یا هنذفری بذار گوش کن،اگه چیزی باشه بیشتر خودشو نشون میده و ممکنه بیشتر اذیت بشی

کاربر آقا
اگه میخوای مطمئن بشی هر روز سوره بقره رو پخش کن توی خونه و اگه میتونی خودتم بخون یا هنذفری بذار گوش ...

دقیقا وقتی اینکارو کردم حالم خیلی بدتر شد میترسم 

دیشبم چنتا ایه قران ک میگن برای سحر خوبه نوشتم انقدر اذیت شدم تا خوابم برد

دقیقا وقتی اینکارو کردم حالم خیلی بدتر شد میترسم دیشبم چنتا ایه قران ک میگن برای سحر خوبه نوشتم انقد ...

خب راه دیگه ای نداره یا باید خودتون از نظر روحی به قدری قوی بشید که اثر طلسم از بین بره یا از قرآن و اذکار کمک بگیرید یا برید پیش یه آدم مطمئن که بتونه بهتون کمک کنه اگه با خوندن قرآن حالتون بد میشه و با توجه سنگینی که دارید متاسفانه شاید جن وارد بدنتون شده و کم کم داره به شما مسلط میشه

مثلا ممکنه کاری انجام بدید و بعدش بقیه بهتون بگن فلان کارو کردی ولی خودت اصلا یادت نیاد؟

کاربر آقا
خب راه دیگه ای نداره یا باید خودتون از نظر روحی به قدری قوی بشید که اثر طلسم از بین بره یا از قرآن و ...

اره وقتی بحث میشه ی چیزایی میگم ک اصلا یادم نیس 

انگار اون ادمه من نیستم 

حالا امروز سوره بقره گذاشتم امیدوارم نتیجه بده

اره وقتی بحث میشه ی چیزایی میگم ک اصلا یادم نیس انگار اون ادمه من نیستم حالا امروز سوره بقره گذاشتم ...

سعی کنید نماز هم بخونید و قنوت و سجده طولانی داشته باشید حتی اگه گفتن سوره ها و ذکر اذیتتون میکنه نگید

اگه هر اتفاقی افتاد نترسید و اگه میتونید ساعت ۳ شب به بعد بیدار بشید تا ساعت ۵ به بعد که خورشید طلوع میکنه نخوابید و نماز بخونید

ممکنه توی خواب و بیداری اذیت بشید و نتونید هیچ کاری بکنید منم چند سال همینطور بودم و توی بیداری هم اونا و چیزای دیگه رو میدیدم و صداهایی میشنیدم 

کاربر آقا
باشه ممنون حتما انجام میدم الان خوب شده؟

نمیتونم بگم اونموقع جن زده شده بودم یا نه فقط میدونم کسی برای یه بچه ۴ ۵ ساله طلسم نمینویسه،من فقط اونارو نمیدیدم خیلی چیزای دیگه هم میدیدم و بعضی وقتا برون فکنی هم میکردم و خیلی از خواب هام در آینده اتفاق می افتاد

کاربر آقا
باشه ممنون حتما انجام میدم الان خوب شده؟

الانم بعضی وقتا یه چیزایی حس میکنم اما نه به اون صورت و همشم مربوط به یه موجود متافیزیکی نیست و جریان انرژی بدن خودمه که حس میکنم

کاربر آقا
الانم بعضی وقتا یه چیزایی حس میکنم اما نه به اون صورت و همشم مربوط به یه موجود متافیزیکی نیست و جریا ...

میگم راهی هست آدم بفهمه که دعایی طلسمی چیزی مثلا کسی براش گرفته؟

چطور میشه فهمید ؟

فقط حس سنگینی داری؟ توی خواب یا خوابو بیداری اذیت نمیشی چیزی حس نمیکنی؟ چند روز پشت سرهم بین ساعت ۳ت ...

من هر شب ساعت ۳ و نیم از خواب می‌پریدم تو خونه سیاهی میدیدم که تو خوابو بیداری از بالای سرم رد میشدن اینا علائمش مگه ترس شدید هم داشتم گاهی تاصبح خوابم نمی‌برد و خیلییی مسائل دیگه 

میگم راهی هست آدم بفهمه که دعایی طلسمی چیزی مثلا کسی براش گرفته؟چطور میشه فهمید ؟

کسی که طلسم شده باشه قطعا یه سری علائم داره ولی برای اینکه مطمئن شدن فقط کسی که چشم سومش فعاله یا به اصطلاح موکل داره میتونه متوجه بشه

کاربر آقا