2777
2789
کسی که طلسم شده باشه قطعا یه سری علائم داره ولی برای اینکه مطمئن شدن فقط کسی که چشم سومش فعاله یا به ...

آها 

که اونم کسی پیدا نمیشه که چشم سومش فعال باشه بگه

علائم در حد بعضیا انقدر علائم ندارم ولی همینطوری خواستم بدونم 

من هر شب ساعت ۳ و نیم از خواب می‌پریدم تو خونه سیاهی میدیدم که تو خوابو بیداری از بالای سرم رد میشدن ...

اینا نمیتونه حتما نشونه طلسم باشه و ممکنه این موجودات توی خونه شما بودن یا به دلایل دیگه ای بهتون نزدیک شدن اونا از انرژی روحی ما میتونه تغذیه کنن و اگه شما انرژی زیادی داشته باشی ولی هالت اونقدر قوی نباشه و انرژی به خوبی توی بدن جریان نداشته باشه طعمه خوبی برای اونایی

کاربر آقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا نمیتونه حتما نشونه طلسم باشه و ممکنه این موجودات توی خونه شما بودن یا به دلایل دیگه ای بهتون نز ...

بله ما وقتی این خونه رو خریدیم موقع تمیز کاری کلی دعا توش پیدا کردیم موقع بازسازی منزل هم بناها و گچ کارو دعا پیدا کردن ولی منم خواب هام همیشه تعبیر داشت و همه چیز رو مخصوصا اتفاقات بد آینده زودتر می‌فهمیدم تو خواب و گره هم تو کارام بود دعوا و مشاجره و با سوره ی بقره رفع شد کامل خداروشکر ما حتی گربه های خونمون همیشه با هم دعوا میکردن شوهرم یهو چاقو به دست میشد منو بکشه و اصلا یه وضعی   

آها که اونم کسی پیدا نمیشه که چشم سومش فعال باشه بگهعلائم در حد بعضیا انقدر علائم ندارم ولی همینطوری ...

سوره بقره هم امتحان کنید اگه توی بدنتون باشن بعد از چند روز واکنش نشون میدن ولی اگه توی خونتون باشن ممکنه برن

کاربر آقا
پس الان خوب شده خدا رو شکر

کاملا رفع شد خداروشکر میگم یه مدت نماز خوندم توسل به حضرت فاطمه کردم و سوره بقره پخش کردم و بعد یه سری خواب دیدم شوهرم مارمولک میکشه تو خواب دوتا مار زرد و ...بعد همه چیز یهو خوب شد اها اذان با صدای بلند و سرکه هم امتحان کردم 

نمیتونم بگم اونموقع جن زده شده بودم یا نه فقط میدونم کسی برای یه بچه ۴ ۵ ساله طلسم نمینویسه،من فقط ا ...

وای چقدر بد 

من امشبم حالم بده 

توش قلب بی دلیل میگیرم 

غذا درست نمیتونم بخورم 

شاد نیستم 

ی حس بدی دارم 

حوصلع گشتن با ادمارو ندارم 

دیگ نمیفهمم چیکار کنم

حالا اگه تو بدن باشه چه علائمی داره؟

علائم کبودی روی بدن،خواب های پریشان مثل سقوط از ارتفاع فرار کردن از دست کسی،حالت مرده و بی روح پیدا میکنید و بیشتر اوقات خسته اید و با اینکه استراحت کردید احساس سستی و بی حالی دارید و ممکنه از دوش گرفتن و صدای قرآن زیاد خوشتون نیاد،ممکنه کارهایی انجام بدید و اصلا به یاد نیارید بیشتر اوقات نیمه شب با حالت ترس از خواب میپرید،منزوی میشید و نمیتونید با کسی ارتباط بگیرید و همه فکر میکنن افسرده یا دیوانه شدید،البته نمیشه گفت هر کس این علائمو داره جن زده شده چون بعضی از این علائم ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

کاربر آقا
وای چقدر بد من امشبم حالم بده توش قلب بی دلیل میگیرم غذا درست نمیتونم بخورم شاد نیستم ی حس بدی دارم ...

دقیقا مثل بچگی من،درحالی که از ۵ سالگی اینطوری نبودم با همه میجوشیدم و یه بچه شر بودم که هیچکس از دستم آسایش نداشت ولی کم کم به یه آدم گوشه گیر و منزوی و افسرده تبدیل شدم که همه فکر میکردن افسرده یا دیوونه هست و الان چند ساله که تقریبا به یه آدم شاد تبدیل شدم 

کاربر آقا
دقیقا مثل بچگی من،درحالی که از ۵ سالگی اینطوری نبودم با همه میجوشیدم و یه بچه شر بودم که هیچکس از دس ...

منم دقیقا همیطوری بودم همه میگفتن وقد باهوش سر زنده 

ولی یهو نابود و بی حال شدم 

منم دقیقا همیطوری بودم همه میگفتن وقد باهوش سر زنده ولی یهو نابود و بی حال شدم

همون طور که گفتم سوره بقره میتونه اونارو دور کنه ولی هیچ تضمینی نیست که برنگردن شما باید روی خودتون کار کنید وقتی هاله انرژیتون قوی بشه و به افکارتون مسلط بشید اونا نمیتونن آسیب جدی بهتون بزنن اگه با نماز راحت ترید نماز بخونید اگه با مدیتیشن راحتید مدیتیشن کنید زیاد مهم نیست چه کاری انجام میدید مهم اینه که ساکت تر بشید سر زنده تر بشید رها تر بشید،هرچقدر نترس تر بشید و توسط افکارتون کنترل نشید سلطه اونا کمتر میشه چون شگرد اصلی اونا از طریق افکار و وسوسه هست حتی میتونن افکارتونو پر و بال بدن و براتون خواب و توهم بسازن تا شما رو ضعیف کنن 

کاربر آقا

نشونش اینه که هرکس جادو داشته باشه خواب حیوانات رو میبینه مثل سوسک، مارمولک، مار، سگ ، خرس، گرگ، شیر و .... کلا هر نوع  حیوانی به جز کفتر ؛ اصولا سیاه رنگ هم هستند

اگر هم خواب کلا نمبینی شب ها با وضو بخواب و قبل از خواب ۷ مرتبه سوره کافرون رو بخون و نیت کن خدایا اگر من جادو دارم توی خواب ببینم؛ بعد ادامه بده تا ۷ شب؛ بعد اگر خواب حیوانات رو دیدی صد درصد جادو داری.

همون طور که گفتم سوره بقره میتونه اونارو دور کنه ولی هیچ تضمینی نیست که برنگردن شما باید روی خودتون ...

چطور تغییرش بدم 

حس میکنم یوگا ک میرفتم خیلی عوض شدع بودم 

شاد بودم اجتماعی شده بودم