2777
2789

خودم میدونم هورمون هام بهم ریخته ، ولی یه دلیل پیدا نمیکنم گریه کنم خالی شم دارم میترکم

شوهرمم خونست داره میبینه بهونه گیری میکنم میگه چیکار کنم حالت خوب شه میگم نمیدونم 

بچه ها یه راهکاری بگین سبک شم از الان اومدم تو تخت 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم برید بیرون یه بستنی بخورید هواتون عوض بشه

شوهرم میگه بریم بیرون میگم حوصله ندارم ، واسه خونه موندن هم حوصله ندارم اصلا نمیدونم چم شده با خودمم نمیتونم کنار بیام فک کنم افسردگی دارم 

شوهرم میگه بریم بیرون میگم حوصله ندارم ، واسه خونه موندن هم حوصله ندارم اصلا نمیدونم چم شده با خودمم ...

منم بعضی وقتا اینجور میشم 

همه خانوما اینجورین در ماه چند روزش بی حوصلن 

هندزفری بزار یه آهنگ غمگین بزار بتونی گریه کنی 

یا 

حتی به زور هم شده باشو برو بیرون از فضای خونه یکم دور بشی

شوهرم میگه بریم بیرون میگم حوصله ندارم ، واسه خونه موندن هم حوصله ندارم اصلا نمیدونم چم شده با خودمم ...

من خیلی سخت گریه میکنم

اینجور مواقع امیدوارم مسخرم نکنی به مرگم عزیزام فکر میکنم دیگه گریه تبدیل به عر زدن میشه حسابی خالی میشم 

هرکس به جوره دیگه🤕

من خیلی سخت گریه میکنماینجور مواقع امیدوارم مسخرم نکنی به مرگم عزیزام فکر میکنم دیگه گریه تبدیل به ع ...

وای خدا نکنه نه من کافیه یه فیلم غمگین یا یه آهنگ غمگین حتی یه پست غمگین تو اینستا ببینم میشینم های های گریه میکنم ولی الان گریمم نمیاد نمیدونم چرا 🤦‍♀️

برو حموم حالت خوب میشه بعدش هم یکم بخواب

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.