2777
2789
عنوان

من یه پسرم که عاشق یه دختری شدم

907 بازدید | 13 پست

۲۳ سالم حقیقتا یک سالو نیم که عاشق یه دختری شدم که هم سنیم اون رشته حقوق لیسانس گرفتم من رفتم خدمت و دیپلم داشتم تازه خدمتم تموم شده بود که دیدمش و خیلی بدلم نشست واقعا تا یکسال هرشب بیقراری میکردم  ولی خب خونشون نزدیکمونه هی طور زدم که کار و بار درست و درمونی پیدا کنم که بعدش برم خواستگاریش هر کاری کردم کار و بارم جور نشد سر همین یه یکسالی گذشت و یخورده کم شد چون دیگه ندیدمش تو یکسال اول واقعا احساساتم بر عقلم غلبه میکرد ولی کم کم که به خودم اومد دیدم چون اون هم سنمه بنظر خودم شاید اونجور که فکر میکنم نشه و اینکه اون لیسانس داشت و من دیپلم خلاصه اینا به کنار . 

شمام جوای خواهر  بخدا شده از دخترا هم درخواست دوستی های زیاد داشتم ولی قبول نکردم گفتم بیخیال. نفسم رو کنترل کردم گفتم خدا عوضش یه دختر خوب میکنه همسرم من توی یه خونواده ای هستم که واقعا آرامش ندارم مخصوصا با پدرم جر و بحث دارم کار و بارش خیلی رو مخه . از هجده سالگی رفیق بازی و عیاشی و گذاشتم کنار رفتم خدمت گفتم بیام بچسبم به زندگی. چسبیدم به کار و بارم ایشالا خدا کمک کنه دارم ام دی اف کار میکنم و خیلی چیزاشو یاد گرفتم و موندم که  کارم بیفته روی روال و متاهل بشم الان یه دختره هست توی فامیل واقعا بهش که فکر میکنم همه جوره احساس خوشبختی میکنم چون تقریبا خونوادمون در یه حده قلبم میگه برم دنبال اون ولی عقلم میگه بیام واس این اینی که میگم سه چهار سال ازم کوچیکتره و مطمئنم بهم علاقه منده ولی اونی که گفتم دیدمش خبر ندارم ازش کلا چون یکی دو بار بیشتر ندیدمش الان واقعا موندم من اگه هر کدوم که قسمت بشه میشه اولویت زندگیم چون من با هیچ دختری در ارتباط نبودم معمولا میگن اولین رابطه علاقه خاصی داره الان شما فکر کنید منم داداشتون اونی که چالش دارم باهاش توی زندگی یا اینی که آرامش دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسطح خودت و انتخاب کن برادر من و اونی که آرامش بیشتری باهاش داری 

گزینه دوم بهتره براتون اما اول مطمئن شو که آمادگی ازدواج و تشکیل زندگی داری خدایی نکرده فردا یاد قبلی نیوفتی و زندگی و برای همسرت تلخ کنی 

درد عشق واقعا جانکاهه

صبر کن اولی از ذهنت بره

من نتونستم از زندگی افتادم

ولی تو صبر کن اولی رو بتونی فراموش کنی و کارت جور بشه بعد برو سراغ این چیزا

عجله نکن هنوز اول راهی

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یکیم بود گفتی مادرت گفته من ب دلم ننشسته دختره 

اول بگو ببینم چنتان این دخترا 

بنظرم تو خوشت از همون میاد ک مادرت گفته ب دلم ننشسته برا حرف مادرت میخای کسی دیگرو بگیری 

افرین به شما که اصلا وارد هیچ رابطه ی اشتباهی نشدید انشالله خدا همسر مناسب براتون قرار بده

توی این شرایط یک نذر کنید که مسیر درست رو برید

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!