2777
2789
عنوان

کسی در مورد بازیگری اطلاعات داره

122 بازدید | 15 پست

دختر خالم خون همه رو کرده تو شیشه که الا و بلا باید بازیگر بشم من کوتاه هم نمیاد از طرفی خانوادش خیلی میترسن اخه چیزای خوبی راجبه بازیگرا نشنیدن میگن خیلی بینشون کثافت کاری هست و احتمال اینکه کسی بازیگر بشه یک در هزاره 

کثافت بیشتر از بقیه جامعه نیست 

ولی امکان بازیگر شدن نوجوان ها بسیار ناچیزه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی باید سنش بیشتر بشه الان ۱۵ سالشه؟؟

به سن ربطی نداره

برای این گفتم نوجوان چون فقط یه نوجوان میتونه واسه این چیزا خانواده اش رو اذیت کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کثافت بیشتر از بقیه جامعه نیست ولی امکان بازیگر شدن نوجوان ها بسیار ناچیزه

پس از چه سنی مناسبه اقدام کرد؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

پس از چه سنی مناسبه اقدام کرد؟

تحصیلات و دوره های حرفه ای بازیگری به بعد

به سن ربطی ندارهبرای این گفتم نوجوان چون فقط یه نوجوان میتونه واسه این چیزا خانواده اش رو اذیت کنه

اهان ازون لحاظ 

بنظرتون امیدی داره بره منکه فک نکنم بدون پارتی بشه

کثافت کاری هست زیادم هست ولی شما بگو کجاها نیست

ولی خب باید پارتی و پول داشته باشی تا جا بیوفتی بعدش میتونی نقش بگیری 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

کثافت کاری هست زیادم هست ولی شما بگو کجاها نیستولی خب باید پارتی و پول داشته باشی تا جا بیوفتی بعدش ...

اره منم فک میکنم اینجوریه بنظرتون امیدی هست به جایی برسه؟؟