لاوی مدیر عضویت: 1391/12/02 تعداد پست: 2234 عنوان غربالگری | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 23 پست سلام خانوما من فردا برای غربالگری سه ماهه اول میخوام برم سونو و آزمایش بدم اگر نکته ای لازمه بدونم لطفا کمک کنید ممنون میشن آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند 1396/06/27 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوی مدیر استارتر عضویت: 1391/12/02 تعداد پست: 2234 نه عزیزم نیازی نیست پر باشه ممنونم آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 پس زنگ بزنم بپرسم اره عزيزم بپرس اگر ممكنه جواب رو اينجا بزار چون خيلي دلم ميخواد بدونم واقعا همينطوره؟؟ دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
۵۴۰۴الیناز عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 373 ااا عزیزم مطمئنی مثانه باید پر باشه؟؟؟؟ من هفته پیش رفتم اتفاقا پرسیدم مسیول سونو گفت لازم نیس مثاته پر باشه
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 تا سه ماه مثانه باید پر باشه دكتر منم همينو گفت در حاليكه من فكر ميكنم چون جنين خودش توي كيسه آب هست نيازي نيست دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
fatiiii1111 عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2442 نيازي نيست ناشتا باشي فقط صبحونه ي چرب نخور...با خودت چيزاي شيرين ببر كه براي تكون جنين بين سونوها لازم ميشه.. ...I faith to myself
fatiiii1111 عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2442 ااا عزیزم مطمئنی مثانه باید پر باشه؟؟؟؟ مثانه بايد نيمه پر باشه عزيزم...اگه پر باشه نميشه اصلا ... ...I faith to myself
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 مثانه بايد نيمه پر باشه عزيزم... اگه پر باشه نميشه اصلا ... اره منظور از پر بودن همون احساس خفيف داشتن ادرار هست كه واسه همه سونوها انجام ميشه نه اونطور كه نشه راه بري دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
لاوی مدیر استارتر عضویت: 1391/12/02 تعداد پست: 2234 اره عزيزم بپرس اگر ممكنه جواب رو اينجا بزار چون خيلي دلم ميخواد بدونم واقعا همينطوره؟؟ فعلا که منشیش جواب نمیده آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
fatiiii1111 عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 2442 اره منظور از پر بودن همون احساس خفيف داشتن ادرار هست كه واسه همه سونوها انجام ميشه نه اونطور كه نشه ... نه من اونجورم نبودم كه خيلي پر باشه واسم معمولي بود خودم فكر ميكردم نيمه بپره ولي گفت برو يكم مثانتو خالي كن و بيا ...I faith to myself