2777
2789
عنوان

غربالگری

356 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من فردا برای غربالگری سه ماهه اول میخوام برم سونو و آزمایش بدم 

اگر نکته ای لازمه بدونم لطفا کمک کنید ممنون میشن

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اميد خدا اول يه نوشيدني شيرين ميخوري مثانه ت هم پر باشه ميري سونو بعدش با سونو ميري آزمايشگاه و اونجا آزمايشت رو ميدي نيازي هم نيست ناشتا باشي به همين راحتي به همين خوشمزگي   

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
به اميد خدا اول يه نوشيدني شيرين ميخوري مثانه ت هم پر باشه ميري سونو بعدش با سونو ميري آزمايشگاه و ا ...

ااا عزیزم مطمئنی مثانه باید پر باشه؟؟؟؟

اگه شیاف پروژسترون مصرف میکنی حتما تو برگه ازمایشت بنویس،چون رو نتیجه تاثیر میزاره

نه استفاده نمیکنم

ااا عزیزم مطمئنی مثانه باید پر باشه؟؟؟؟

من دكترم بهم گفت مثانه پر باشه خيلي بهتره 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
لاوی جون یادمه شما قبلا عفونت و زخم داشتی کاملا درمان شد؟ و اینکه به راحتی باردار شدید؟ عفونت لگن دا ...

عزیزم من تحت نظر دوتا دکتر بودم یکیش میگفت تا زخمت رو فریز نکنی باردار نمیشی 

یکیش گفت اصلا زخم نداری و برای عفونتمم گفت از بعد پریود با جوش شیرین شستشو بدم و خودمم تو پریود پونه کوهی و آویشن و نعنا و زعفرون دم کردم تا 4 روز البته فقط یک روز همه رو باهم دم کردم 3 روز بعدش فقط آویشن و پونه کوهی دم کردم 

که بعدش رفتم معاینه دکتر گفت اصلا عفونت نداری 

من از عفونتم اصلا علامتی نداشتم نه رنگ و نه بود فقط تو معاینه دکتر میگفت عفونت داری اونم زیاد

همون ماه اول هم باردار شدم