2777
2789
عنوان

ی مشت آدم نمک به حروم و ظالم

94 بازدید | 6 پست

سلام

ینفر با گذشته ای که دارم توی بحثا به رخ خانوادم میکشه 

البته ینفر نیستن دو نفرن

حالم خیلی بده میدونم تنها راهش خودکشیه که خانوادم سربلند بشن چون میدونم این حروم زاده ها این مادر....

میدونم مادر....کامل بنویسم تعلیق میشم

حتی وقتی ازدواج کنم میان به شوهرم میگن و آبرو واسم نمیزارن

با اینکه جز نزدیکانم هستن انقد فوششون میدم تا مردهاشون بیان به خوابشون

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کی گفته راهش خودکشی اصلا ازدواج کردی به کسی نگو که اونم خبردارنشه

متوجه نشدم ازدواج کنم به کسی نگم؟!!!!

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اون فامیلاتون نگو ارتباط باهاش قطع کنید کلا

خیلی خیلی نزدیکن

انقد حروم زاده هستن که اگرم بهشون نگم شده از طریق فضای مجازی یا کلا هر طوری شده بهش اطلاع میدن

خیلی خیلی نزدیکنانقد حروم زاده هستن که اگرم بهشون نگم شده از طریق فضای مجازی یا کلا هر طوری شده بهش ...

فقط بلایی سر خودت نیار به خاطر یه مشت آدم عوضی یه بار دیگه حرفی زدن داد فریاد راه بندان تا خفه بشن

فقط بلایی سر خودت نیار به خاطر یه مشت آدم عوضی یه بار دیگه حرفی زدن داد فریاد راه بندان تا خفه بشن

جالب اینجاس همین طرفی که گذشته منو به روم آورده خودش کاری کرده که اگه توی فامیل بگم رسوا میشه و ی آتو هم ازش دارم‌ ولی دنبال آتوی بزرگ ترم که رسواش کنم