2777
2789

سلام بچه ها من ۴ ساله ازدواج کردم و مادرشوهرم مریض بود نمی تونست کارای خونه رو بکنه .‌من هفته ای ۳ بار می رفتم خونشو جارو میزدم و گازو پاک می کردم و ظرفی بود می شستم. ‌۶ تا هم خواهر شوهرردارم و هر وقت می رفتم لاقل دو تاشون اونجا بودن اما چون شوهر مامانی داشتم می دیدم با کارایی که بدا مادرش می کنم خوشحال میشه اینکارو انجام میدادم.‌ تا اینکه مادر شوهرم فوت شد و تموم مراسم ها با تموم وجودم کار کردم تا چهلم هر روز اونجا بودم و از ۱۰ صلح تا ۱۲ شب سر پا بودم. یه روز که ظرف مهمونا رو میشستم یه پیش دستی از دستم افتاد شکست . یکی از خواهراش با یه لحن تند گفت هرکی هرچی شکونده باید بخره بیاره بزاره سر جاش.‌ با خودم گفتم اینننن همه کار کروم تو ابن خونه  آخرش جوابم این  شد ؟ چند ماه گذشت اما ۶۰ روزه پامو خونه پدرشوهر نزاشتم .‌دیگه اصلا نمی تونم برم .‌دلم به شدت شکسته.  اما اونجا جواب ندادم بهش خندیدم گفتم باشه می خرم میارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارسال عموی شوهرم مرد پدرشوهرم یهویی مهمون برد خونه ی من خانوما خونه اونا مردا خونه ی من ،یکهفته مهمون بود خونه من تازه عروس خونمو به گند کشیدن یک هفته هم خودم سرویس دادم خونه ی مادرشوهر برای عموی شوهر تهش یروز ظهر ک کسی نبود یکساعت رفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم کلی مهمون اومده مادرشوهرم جلوی اون همه آدم گفت همش خوابی کمک نمیکنی جای اینکه من بشینم تو کار کنی .سر همین حرفش بعداً حسابی دعوامون شد آخرم مجبور شدم از ساختمونشون برم 

ن شوهر ن بچه ن پدر مادر هیچکس ارزش نداره بخاطر خوشحالیش کاری برخلاف میلت کنی

در واقع اون شخص دلتو نشکونده خودت اول از همه خودتو خورد کردی

اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

مامان دوتا گل پسر

اتفاقا به شوهرت بگو به خواهرشوهراتم بگو که ناراحت شدی حق خودت ندون با بی احترامی باهات رفتار بشه

فقط بعد از اون با خودم عهد بستم دیگه یک بار حتی یک بار خونه پدرشون رو تمیز نکنم . و همین کارم کردم هر وقت رفتم عین مهمون رفتم الانم دو ماهه پامو نزاشتم