2777
2789
عنوان

خبری نشد...

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 31 پست
یعنی چجوریه دوستیتون که میگی موجهه؟!

ایشون خیر سرش آدم موجهیه و فعلا شرایط ازدواج نداره.مادرش برا خواستگاری زنگ زد اما خودم قبول نکردم.

خانواده ها هم کمابیش در جریانن 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان چرا توی دلش رو خالی میکنید.خیلیها توی همین سایت بودن که رابطشون با دوستی شروع شده و خیلی هم خوشبختن.مهم اینه که دو نفر انقدر به بلوغ فکری رسیده باشن که انتخابشون درست باشه

معذرت میخوام اما چه رابطه مسخره‌ای که ناراحتیش سر انفالو کردن باشه😂😂😂😂😂

دلم نمیخواست شخصیت خوبی ک دیگران ازش ساختن خراب شه 

دعوای اصلی ه سر این موضوع نبود   

حالا اگر میگفت میخوام سنتی ازدواج کنم خیلی ها میریختن سرش که مگه میشه؟!دختر و پسر باید قبل از ازدواج ...

چقد خوبی تو آخهههههههههههه

ببین این تصمیمات یهویی ک میگیره خطرناکه. همه دوستی ها ک نباید ب ازدواج ختم بشه ،الان باید چشمانم با ...

عصبانی ک میشه اصلا دیگ نمیشه شناختش

ببين فكر ابررو ريزي جلو دوستات نباش.اتفاقا چه بهتر. فوقش ميگي بحثمون شد يا اصلا خودم شروع كردم انفالو كردن ازينجور حرفا. اما اينكه ميگي سر يه موضوع بچگانه همديگرو بلاك كردين اين قضيش فرق ميكنه اگه رابطت جديه و به ازدواج فكر ميكنين بايد باهم صحبت كنيد كه اگر مشكلي بينتون پيش اومد منطقيرفتار كنيد و نزاريد ديگران از اختلافتون مطلع بشن

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

دوستی کیلو چنده؟ عاشقتم بدون تو نمیتونم کیلو چنده؟ الان دیدی خلافشو ... تو زندگی چندبرابر میشه ...حواستو جمع کن ... قربونت برم و عزیزمی وو فقط تو و بدون تو نه رو فقط برای سرگرمی ب خودت بگیر ولاغیر ... 

طرف ۷سال دوست بوده ۴سال ۳سال ... دلیل نمیشه ک ... 

چشماتو باز کن منطقی بشناسش .

ببين فكر ابررو ريزي جلو دوستات نباش.اتفاقا چه بهتر. فوقش ميگي بحثمون شد يا اصلا خودم شروع كردم انفال ...

مونا جون خیلی عصبیه یعنی وقتی عصبانیه آدم ازش میترسه ولی تو حالت عادی شخصیت بشدت شیرینی داره طوریکه همه جذبش میشن و خوششون میاد 

خودش رفته کتاب و این چیزا گرفته بخونه ک خودشو کنترل کنه ولی همه دعواهامون از همین یهو دیوونه شدناشه 

اون خودش زده همه رو انفالو کرده بچه بازی کرده وجه ی خودشو خراب کردی تو چرا بخوای جمعش کنی؟ بگید نمید ...

درسته ! آفرین