2777
2789
عنوان

میخوام برگردم به شوهر سابقم

2564 بازدید | 42 پست

سلام .لطفا بدون قضاوت و توهین راهنمایی کنید 

من ۳ سال ۵ ماهه که ازدواج کردم و پنج ماهه در شرف طلاقیم ،طلاقمون دلایل زیادی داشت که میتونید تو تاپیک"خانوادم مجبورم میکنن جدا بشم"بخونید‌.

من حدود دو سه هفتست که خیلی زیاد احساس دلتنگی میکنم مموری قدیمیم رو خیلی یهویی پیدا کردم و عکسای عقدمون بالا اومد و من لا کلی گریه اونارو دیدم و فکر میکردم که این زندگی که ما داشتیم لایق یه فرصت دوباره بود و میتونستیم از نو بسازیم ..

باز از یه طرف خانوادم میگن اگه به اون زندگی برگشتی دور مارو خط بکش و اگه پشیمون بشی و بخوای دوباره طلاق بگیری فکر کن ما نیستیم ،بعد از برگشتتم به اون زندگی مارو اصن نمیبینی..

تویه دوراهی خیلی بدی موندم یه طرف شوهرم یه طرف خانوادم تا همینجا همیشه سعی کردم بینشون تعادل برقرار کنم و روی بدی های شوهرم و خانوادش بهم سر پوش گذاشتم ولی واقعا دیگه نمیتونم..

نمیدونم چی درسته چی غلطه..

دخت شیرازی🥹💕

حتما برومشاوره 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه عزیزم جهالت هم حدی داره شما دیگه شورش رو دراوردی😐😐😐

میدونم دارم اشتباه میکنم ولی حالم اصن خوب نیست نمی‌فهمم از زندگی چی میخوام

دخت شیرازی🥹💕

عزیزم به نظرم جدا شو این خانواده واقعا بد دهن و بی تربیت هستن 

تو این خانواده  داغون میشی. به نظر من مهرت بزار اجرا. نه برای گرفتن بلکه زود بیاد طلاقت بده طلا ها و کادو ها رو هم پس نده

میدونم دارم اشتباه میکنم ولی حالم اصن خوب نیست نمی‌فهمم از زندگی چی میخوام

وقتی میدونی دیگه اداها چیه دختر خوب ادم چیزی رو که بالا اورده نمیخوره میخوای بری اونجا خانوادت رو برا‌مرد هیزی که گفته میخوای بری بدرک ومادر عجوزش از دست بدی قحطیه شوهره مگه کمبود شوهر نیست که چون یه مدت مردی نبوده ومحبتی ندیدی الان باز میخوای برگردی یکم خوددار باش😐😐

واقعا نمیدونی چی درسته چی غلط ....از این خانواده چی دیدی که میخوای برگردی ....برای خودتو خانواده ات ...

ازین خانواده چیزی جز بدی ندیدم

ولی شوهرم واقعا خوش اخلاق بود کنارش حس خوبی داشتم

دخت شیرازی🥹💕

خوندم تاپیک طلاقت رو 

بعضیا مثل تو انگار در جستجوی بدبختی و تحقیر هستن و چشمشون کوره کلا !

خانوادت باید ولت کنن لیاقتت همون شوهرته

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

حالم دست خودم نیست

والا قبلشم همچین محبتی در حقت نکرده که الان به خاطر نبودنش حالت بخواد انقدر خراب باشه ... اصلا حرفاتو درک نمیکنم ....برگرد به زندگیت بزار  دوباره سرت به سنگ بخوره ...کسی که برای خودش ارزش قائل نیست همون زندگی کوفتی حقشه