2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

46 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر خانوما اومدم درددل و اگه میشه راهنمایم کنید قرار امشب بریم خونه بابام   پدرم باغ داره یکم کار دارن تو باغ که کارگرم گرفته همسرمم میخواد بره پیش پدرم خیلی دوس داره بره اونجا  

بعد مامانم زنگ زده زحمت نکشید به همسرت بگو لازم نیست

باید بابامم از اون ور  زنگ زده به همسرم که بیاید خوش اومدید     بعد من به مامانم گفتم بابا گفته بیاد چیزی لازم نداری بیاریم با یه حالت بدی گفت چرا میاید همسرتو هم اگه کار دیگه ای بود انجام نمیداد الان که لازم نداریم چرا میاید

الان اینقد حالم بده نمیتونم به همسرمم بگم مامانم دوس نداره بریم همسرم به پدرم قول داده که میریم نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم همیشه خدا اخلاق مامانم اینه یه بار نشد برم خونه شون با دل خوش برم ناراحتم غمگینم خیلی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برین بخاطر پدرت اگه هم نرفتی اصلا نباید بگی مادرت دوست نداره برین یه بهونه دیگه پیدا کن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
برو اما با مامانت خیلی بامحبت رفتار کن که کلا فراموش کنه گفته نیاید اگه به همسرت بگی که مامانت چی گف ...

خودمم از همین میترسم آرزومه کاش مامانم اینجوری نبود همیشه خدا غر میزنه دعوا های خودش و بابام و میاره پیشه من و انتظار داره همیشه طرف اون باشم و با   بابام حرف نزنم

برین بخاطر پدرت اگه هم نرفتی اصلا نباید بگی مادرت دوست نداره برین یه بهونه دیگه پیدا کن

الان که اونجا هم میریم اینقد بد رفتار میکنه که همسرم متوجه میشه گاهی آرزو میکنم کاش هیچوقت منو به دنیا نمیاوردن نمیدونید چیکار میکنن با روح و روان من

الان که اونجا هم میریم اینقد بد رفتار میکنه که همسرم متوجه میشه گاهی آرزو میکنم کاش هیچوقت منو به دن ...

دلیل خاصی داره مادرت بد رفتاری میکنه؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪