2777
2789
عنوان

درامد امروزم از ارز دیجیتال

3135 بازدید | 9 پست

سلام امروز از معامله ی سولانام 25 دلار سود کردم عکسشو براتون گذاشتم اگه شما هم دوست دارید وارد دنیای ارزدیجیتال و کریپتو بشید میتونید از ایردراپی که میفرستم بصورت رایگان سرمایه اولیه جمع کنید مثل خودم که قبلن از نات کوین سرمایه اولیه ترید کردنم رو گرفتم و الان باهاش معامله میکنم

عکس پولی که از ایردراپ نات کوین تلگرام رو هم گرفتم براتون میفرستم

الان هم با ایردراپ داگز توی تلگرام میتونید سرمایه اولیه جمع کنید من قسمتی از پول نات کوینم رو واسه ترید نگه داشتم قسمتی رو هم خرج کردم

ایردراپ داگز رو هم میزارم با فیل تر شکن واردش شید نیازی نیست تند تند کلیک کنید از اون بازی های کلیکی همستر نیست یه بار واردش شید طبق اینکه اکانتتون توی تلگرام چند ساله س پاداش میده

لینک ورود رو کپی کنید و تو گوگل سرچ کنید اگه ربات براتون نیورد تو تلگرام حتما باید آیدی هم داشته باشید

https://t.me/dogshouse_bot/join?startapp=mdXU7hoFTCCz6h-9WESGUA

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من داگز رو دارم چجوری پولش کنم میدونی؟

ببین تو بای بیت و بینگ ایکس پیش فروش شده اونجا اگه حساب داری بفروش بره تو صرافیای ایرانی من نوبیتکس رو دارم که فعلا لیست نکرده تا بتونم بفروشم

حالا من داگز رو دارم چجوری پولش کنم میدونی؟

تو صرافی ایرانی کیف پول من هم لیست شده هر یه دونش فک کنم 278 تومنه ولی من فعلا اصلا به اون صرافی اعتماد ندارم

بهتره خودت در مورد صرافیش تحقیق کنی