2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون چجوری باید کمتر بخورم؟

نون دوتا کف دست

برنجم ۶ یا ۸ قاشق با ی ملاقه خورشت

شام تخم مرغ آبپز یا لوبیا عدسی

قندم خیلی کم یدونه کوچیک با چایی 

میوه هم فک کنم یدونه دوتا 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

قند و شکر کامل حذف کن نوشابه و هرچیزی که شیرینه 

من خودم تمام شیرینی جات رو حذف کردم و قبل خوردن غذا حتما دو لیوان آب بخور چون بهت احساس سیری میده باعث میشه کمتر غذا بخوری 

در طول روز هم باید ۸ لیوان آب خور

گوجه فرنگی هم برای چربی سوزی عالی 

سعی کن با این برنامه های ورزشی که هستش دانلود کنی و باهاشون ورزش کنی 

من که خودم جواب گر فتم مخصوصا که کلا شیرینی جات رو حذف کردم 

لیسانس گرافیک دارم اما یه مامان خیاط هستم 😂

بنظرم اول باید بتونی حجم معدت رو کوچیک کنی. چون عمدتا افزایش حجم معده باعث پرخوری میشه و نتیجش میشه ...

اتفاقا من پیرو حرف شما رفتم تحقیق کردم،با یه نوشیدنی آشنا شدم که میخوام سفارش بدم امتحانش کنم،شما تاحالا کامبوجا از سایت کام و جان سفارش دادین؟میگن حجم معده رو کاهش میده!

اتفاقا من پیرو حرف شما رفتم تحقیق کردم،با یه نوشیدنی آشنا شدم که میخوام سفارش بدم امتحانش کنم،شما تا ...

اتفاقا از این نوشیدنی استفاده کردم اولش از یه عطاری خریدم ولی با شکر بعدش سرچ زدم اینترنت کامبوجا ارگانیک که با همین سایت کام و جان آشنا شدم آقای دکتر رحیم‌زاده خیلی خوب راهنمایی میکنن ازشون یه پک ۶ تایی خریدم خیلی عالی بود واقعا با طعم عسل و زعفران اصل و طبیعی پیشنهاد میکنم از این کامبوجا حتی یکبارم شده استفاده کنید