2777
2789
عنوان

معجزه حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 72659 بازدید | 77 پست
بله مثل ماه اول .اینقدر تکرار میکنید تا کف پا رنگ نارنجی بشه و پاکسازی سموم صورت بگیره

ممنونم عزیزم..من قاعدگیم قطع شده به نظرت پریود میشم با این کار؟...و اینکه تنفس آگاهانه میشه انجام ندیم؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
ممنونم عزیزم..من قاعدگیم قطع شده به نظرت پریود میشم با این کار؟...و اینکه تنفس آگاهانه میشه انجام ند ...

خواهش میکنم 

بله با چند نوبت حنا گذاری باعث میشه قاعده بشید و  پریودی منظم داشته باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم..من قاعدگیم قطع شده به نظرت پریود میشم با این کار؟...و اینکه تنفس آگاهانه میشه انجام ند ...

تنفس آگاهانه  میتونین انجام ندین اما مزایای زیادی داره

خواهش میکنم بله با چند نوبت حنا گذاری باعث میشه قاعده بشید و پریودی منظم داشته باشید

ممنونم عزیزم..🌸🌺🌷

سلام ..من که یائسگی زودرس دارم..چند ماه باید این روش رو انجام بدم تا پریود بشم همین جوری تا یک سال ماهی شش بار حنا بزنم؟ بعضی از قسمت های دام هنوز سیاه میشه بعضی جاهایش هم نارنجی هست.

سلام ..من که یائسگی زودرس دارم..چند ماه باید این روش رو انجام بدم تا پریود بشم همین جوری تا یک سال م ...

سلام عزیزم برای بازشدن پریودی باید هر ماه ۳ روز رو به مف پا بزنید اگر هم مشکلی با رنگ حنا دارید به روی سر هم میتونین بزنین و هرماه ادامه بدید و از تنفس شکمی هم غافل نشید حتما انجام بدید 

سلام عزیزم برای بازشدن پریودی باید هر ماه ۳ روز رو به مف پا بزنید اگر هم مشکلی با رنگ حنا دارید به ر ...

پس دیگه هر ماه شش روز نزنم؟.سه روز کافیه؟...مشکلی با رنگ حنا ندارم.

پس دیگه هر ماه شش روز نزنم؟.سه روز کافیه؟...مشکلی با رنگ حنا ندارم.

میتونین بزنین بعضی مواقع در هر هفته ۳ روز رو میگن ب پاها حنا بزنین مخصوصا برای رفع یائسگی زودرس

میتونین بزنین بعضی مواقع در هر هفته ۳ روز رو میگن ب پاها حنا بزنین مخصوصا برای رفع یائسگی زودرس

باز هم ممنونم.

سلام عزیزم میگم من امروز میخاستم حنا بزارم چون تو اینستا میگن روز خوبه تاپیک شما دیدم شما گفتین شب و اون پیج گفته بود فقط جمعه ها یعنی ۳ تا جمعه پشت هم حالا شما ک تجربه دارین من چکار کنم و اینکه میتونم کف پای بچم بزارم ۵ سالشه خیلی چیزای سرد میخوره 

سلام عزیزم میگم من امروز میخاستم حنا بزارم چون تو اینستا میگن روز خوبه تاپیک شما دیدم شما گفتین شب و ...

سلام عزیزم ی توضیح اینکه طبع حنا دوگانه است یعنی طبع رو متعادل میکنه اگر سردمزاج باشید گرم و اگر گرم مزاج باشید معتدل میکنه و اینکه برای اولین بار ماه اول ۳ شب پشت سر هم بزارید و اینکه پریود نباشید و پاک باشید و مجددا ماه بعد تکرار کنید تا رفع سودای کامل  و حتما قند خون رو چک کنید چون استفاده از حنا قند خون رو پایین میاره و همین طور چربی خون رو. در کنارش از تنفس آگاهانه غافل نشید و حتما انجام بدید 

بله برای بچه ها میتونین انجام بدید به همین روش 

تندرست باشید 

سلام عزیزم ی توضیح اینکه طبع حنا دوگانه است یعنی طبع رو متعادل میکنه اگر سردمزاج باشید گرم و اگر گرم ...

ممنون از توضیحاتتون فقط اینکه شوهر من خارپاشنه داره برای این مورد شنیدم حنا خوبه اونا چجوری بزارم شما اطلاعی در این دارید ؟