2777
2789
عنوان

محل بدم یانه

313 بازدید | 23 پست

جریان ازین قرار میباشد که پدرمادر من عروسی سمت فامیل پدری اقوام درجه2دورو نمیان ولی منو میفرستن همراه مادربزرگم اینا توهمه مراسماشون و عید دیدنیا من میرم با مادربزرگم اینا بعد, اینا هی میگن ما عروسی نازی نمیریم چون مامان باباش نمیان.  بعد چندوقت پیش عروسی یکی از فامیلا بود فکر کن برا همه کارت داده بودن ففط برا من و مامان بابام نداده بودن یعنی منو ندید میگیرن.  خوب گناه من چیه 

من که میرم 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

بعد فردا خونه مامان بزرگم مهمونیه که میبینم اینارو نمیدونم تحویل بگیرم یا نه 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت ندادن میخواهی بری؟ نکن عزیزم😑

نه فردا عروسی نیست عروسی تموم شده خونه مامان بزرگم مهمونی خانوادگیه که اونام هستن

خب چرا پدر و مادرت نمیرن‌؟ اگه به جای اونا رفتی و هدیه دادی کار خوبی نمیکنن که نیان فامیلات. 

من بجا اونا رفتم بچه تر بودم مامان بزرگم از طرف همه کادو داد بزرگترشدم مثلا یکیشون که داد کادو بردیم مامانم تازمانی که با مامان بزرگم اینا اشتی بود, میرفت کادوم میداد قهر کرد نرفت 

منم شدم قربانی 

معمولی یه جور رفتار نکن بفهمند ناراحت شدی

یعنی مثله همیشه؟ هبچ جوری نشون ندم کارشون زشته؟ 

یعنی مثله همیشه؟ هبچ جوری نشون ندم کارشون زشته؟ 

نه ول کن عزیزم

توی زندگیت هیچ وقت سعی نکن چیزی ثابت کنی به کسی.

چون نرود میخ آهنین در سنگ

اکنون دو قلب دارم، هرکدام را بگیری، جانم می رود.
نازنین چن سالته تو که ب جای بزرگترا می ری مراسم عروسی ؟

27

بجا نمیرم اخه دخترعمه هام میرن منم دوست دارم برم اگه کارت بدن برا ما میرم

نه ول کن عزیزم توی زندگیت هیچ وقت سعی نکن چیزی ثابت کنی به کسی. چون نرود میخ آهنین در سنگ

حالا فردا میگن چرا نیومدی عروسی؟ انگار دعوت بودم که بیام