2777
2789
عنوان

محل بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست
دقیقا منم مثه خودت قربانی این مسخره بازیا شدم.. 

شمام عین من خانوادت نمیومدن؟ 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مامان من که همیشه می گه احترام بچه تا وقتیه که با پدر مادرش بره جایی احترام زن و شوهرم وقتیه که با هم برن مهمونی خب شما هم وقتی پدر مادرتذنمی رن جایی حتما صلاح نمی دونن در ضمن طرف مقابل می شناسن که نمی خوان برن پ شما هم نری بهتره از اونا هم انتظار نداشته باش دعوتت کنن نمی شه که کارت دعوت بنویسن فقط برا ی نازنین ختما پدر مادرت با اونا رفت و امد نداشتن هرکی باشه بعد چن سری بیخال می شه و دعوت نمی کنه  

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
مامان من که همیشه می گه احترام بچه تا وقتیه که با پدر مادرش بره جایی احترام زن و شوهرم وقتیه که با ه ...

مامان بابام چون مامانم با مادربزرگم و عمه هام قهره نمیرن منو کار ندارن

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
27 بجا نمیرم اخه دخترعمه هام میرن منم دوست دارم برم اگه کارت بدن برا ما میرم

من که رسم و رسوم شما رو نمی دونم ولی خانواده و فامیل ما بد می دونن بچه ای که هنوز مجرده بدون پدر و مادرش بره مهمونی یا عروسی ........نظر منم که اینه کلا دوره فامیل بازیا تموم شدهجاهایی که مامان بابامم می رن دوست ندارم برم متن 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

اخه من باید, چوب رفتارای مامان بابامو بخورم گناه من چیه 😣😥نه واسه عروسیا کلا خیلی حرف میشنوم