2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام علیکم. خدا قوت. مزاربه حلاله و به این شکل که با پول شما در کار حلالی سرمایه گذاری میشه و طبق قرار در سود و زیان شریک میشن.

یا علی مولا علیه السلام 

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!

شرایطی داره که باید بدونی مثلا خود من قبلا مبلغی دادم به داییم که یک کارگاه بزرگ داشت پدرم یک قرارداد درست کرد و اونجا یک دستگاه داییم به نام من شد و هر دو امضا کردیم البته چند سالی هست اصل پول رو برگردونده

سلام علیکم. خدا قوت. مزاربه حلاله و به این شکل که با پول شما در کار حلالی سرمایه گذاری میشه و طبق قر ...

ببین یکی هست شغلش تریده میخوام سرمایه رو بدم به اون  . بعد من فقط تو سود شریکم بازم حروم محسوب میشه ؟ 

شرایطی داره که باید بدونی مثلا خود من قبلا مبلغی دادم به داییم که یک کارگاه بزرگ داشت پدرم یک قراردا ...

ممنونم گلم از نظرت . شما شرایطو میدونی ؟ 

راستش من نمیدونم بابام میدونست فکر کنم داخل توضیح المثائل باید بگردی  یا تو گوگل سرچ کن  یه سایتی هم هست قبلا من چند باری بهش سر زدم که کلا هر سوالی داشتی جواب میدادن تو گوگل سرچ کن عزیز

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز