2777
2789
عنوان

چطوری میشه بچه رو از عمش دور کنیم

123 بازدید | 7 پست

خوب اول حمله نکنید تا بگم خواهرشوهر من خیلی ازم بزرگتره و خیلی سال بچه نداشت بخاطر همین ک دلش نسوزه مشکلی نداشتم ک دخترم زیاد باهاش گرم بود  رابطش با بچه ها بشدت خوبه خییییییییلی 

الان خداراشکر بچه دارشده و من کم کم رابطه دخترم و اونو کم کردم 

دلایلم ک از نظر عقیده دوتا قطب مخالفیم 

و اینکه ایشون زبونشو نگه نمیداره درمورد همه چیز با دخترم حرف میزنه  و هرچی دوست داره میگه بعضی وقتا حرفای زشتم میزنه البته تو خونشون مشکلی با این موضوع ندارن اما ما داریم 

و دلیل بعدی از زیر زبون بچه ها حرف میکشه 

دخترم خیلی دوستش داره نمیدونم چطوری ب بچم بفهمونم ک دوست ندارم اونو ببینه ۶سالشه

کلاس و اینا ثبت نامش کن به بهونه کلاساش و این که مشق و کلاس داره رفت و آمد خود بخود کمتر میشه

با دخترت هم صحبت کن که هرکی هرچی بهش گفت بیاد بهت بگه بدونی چیا از بچه میپرسه کسی

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس و اینا ثبت نامش کن به بهونه کلاساش و این که مشق و کلاس داره رفت و آمد خود بخود کمتر میشهبا دختر ...

خداراشکر اصلا تو شهر ما نیس 

فقط میاد خونه مادرشوهرم یک ماه میمونه این ی ماه رو دخترم میخواد هر روز بره پیشش 

من اصلا نمیزارم اما هفته پیش رفت الانم رفته کلا ی جوری میخوام بهش بفهمونم ک دوست ندارم بره اونجا نمیدونم‌چطوری حالی دخترم کنم

خودش بچه داره دبگه نمیرسه به دختر شما،بچه اس بزرگ بشه هم خوشش نمی یاد مادرش به کسی اهمیت بده

اتفاقا برعکس ب همه بچه ها توجه میکنه و دور خودش جمع میکنه اصلا طوری شده ک دختر جاریم یک ماه ک این خونه مادرشوهرمه اصلا خونشون نرفته 

راه حل ساده و کاربردی اینه که بیشتر با دخترت شوخی کنی عزیزم سر به سرش بذاری و محبت کنی تا کمتر این م ...

ن براش توضیح دادم مجاب شد دیگه مثل قبل دوستش نداره 

اگه بگه بیا اینجا قشنگ میپیچونتش 

خداراشکر اصلا تو شهر ما نیس فقط میاد خونه مادرشوهرم یک ماه میمونه این ی ماه رو دخترم میخواد هر روز ب ...

خب شما هم با خودش برو ؛بچه ی این  سنی درکی از دنیای بزرگترها و چالش ها و تفاوت فکری نداره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو