2777
2789
عنوان

سوال در مورد عشق و عاشقی

979 بازدید | 9 پست

من یه چند ماه تو محل کارم با همکارم ک اونم مجرده فقط بگو بخند و اینا میکردم ،بعدش فهمیدم عاشقم شده ،بخاطر همین اون قسمت رو ترک و انتقالی گرفتم و الان بعد از هشت ماه ،میبینم که منم نمیتونم از فکرش بیرون بیام ،و میشنوم که اونم به هر بهونه ایی سراغمو میگیره و خیلی دپرسه ..بنظرتون اگه بخوام برگردم ایا بازم بهم حسی داره ؟یا ازم متنفره بخاطر اینهمه بیتفاوتیم و تنها گذاشتنش؟؟(سوال یکی از دوستانمه )چون  اون اقا تو این مدت  هر روز خیلی خیلییییی پیغام پسغامو حرفای دلشکستگی میزده و انتظار میکشیده .

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

بخاطر اینکه اون موقع خودش تو رابطه بوده .ولی دید که این اقاهه خیلی وابستش شده و بخاط همین دلش نمیخواس جواب رد بده و ناراحتش کنه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر اینکه اون موقع خودش تو رابطه بوده .ولی دید که این اقاهه خیلی وابستش شده و بخاط همین دلش نمیخوا ...

خب الان ميتونه يه بار باهاش حرف بزنه ،حرفاي معمولي،ببينه اوضاع چطوره

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بستگی ب روحیه ی اوشون داره .. کینه ای نباشه و زیاد جو نده میتونه دوباره شروع کنه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بستگی ب روحیه ی اوشون داره .. کینه ای نباشه و زیاد جو نده میتونه دوباره شروع کنه

وای ،خدا کنه ..الانا ک همش میشنوم ک میگه منو بازی دادنو با احساساتمو ..