2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک کن اسی گم نکنمت میشنوم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

این جریانی که می خوام بگم برای حدود ۲ سالی میشع ازش گذشته و ذهنم من دگیرشه 

سال ۱۴۰۱ بود با اسرار مادرم کلاس ثبت نام کردم  وقتی استادمو دیدم حس خوبی ازش گرفتم و به دلم نشست همون روز اول من صندلی عقب نشسته بودم به اسرار استاددم امدم جلو نشستم و چون کلر روشن خیلی سردم بود این دیدم که من می لرزم مثلا به  من اهمیت داد

خلاصه روزها گذشت تو منم  هی با خودم می گفتم این حس گذراس و این حرفا ولی بعدش قبول کردم که دوستش دارم یه روز که داشت درس می داد جلوی بقیه از من تعریف کرد چون چنین حرکتی از اون بعید بود من تعجب کردم و گفتم شاید چراغ سبز نشون میده 

خلاصه روز معلم امد و من دوهفته بعدش کلاس داشتم با اسرار دوستام براش گل خریدم و بردم دم راه رو که دیدمش سلام دادم و روز معلمو تبریک گفتم بعد بهم گفت چرا الان از زمانش گذشته که یه ضد حال بهم زد 😑

یه وقتایی هم که زودتر از بقیه می رفتم کلاس استاد باهام حرف می زدم وضع درسامو می پرسید ادرس دبیرستان مو پرسید 

منم اینا رو که  ازش دیدم گفتم یقین حسمون دو طرفس دیگه 

خب روز اخر کلاس فرا رسید من همون روز می خواستم حس مو بهش بگم 

ومن همون روز چهره شو طراحی کرده بودم و از این طریق می خواستم هر طوری که شده صفحه مجازی مو داشته باشع 

فالوم کنه که همین طورم هم شد وقتی از پشیبان فهمیدم بعدما کلاس داره جریان اعتراف کردن کنسل شد 

همون روزهم من واون بحث مون شد سر گرما اون اجازه نمی داد کلر روشن بشه و کلاس گرم بود و منم بهش گفتم خیلی لجبازی و یه سرچیزای دیگه

خلاصه کلاس تموم شد راه ارتباطی عوض شد

اگر هستین بقیه شو بگم چون ازتون راه حل می خوام🙂

بگو گلم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

راستی اینو بگم طراحی مو استوری کرد و عکس دست جمعی که من گذاشته بودم و توپیج خودش هم استوری که قبلا اینطور نبود اگه شاگرداش تگش هم می کردن استوریشون نمی کرد

خلاصه بگذریم دنباله بهونه برای پیام دادن بودم یه عکس از خودش استوری کرد

یکی ازش گرفته بود و کفش اون شخص هم معلوم بود فهمیدم خانم بوده ازش عکس گرفته وعلاوه بر این خیلی زاویه عکس هم بد بود خلاصه منم پرو گفتم اصلا عکس تون خوب نشده دقیقا بعد گفتن حرفم عکس و گذاشت برگزیده ها 😐