2777
2789

خلاصه روز تولدمو استوری کردم باز خوردی ندیدم بعدش کارنامه امدو نمره ۱۹ شده بود  ترم اول و دوم بعد فرستادم براش گفتم استاد نمره ام خوب شده و تشکر اون هم تشویقم کرد همین🙂

بعد اگه استوری اونو ریپلای می کردم فقط لایک می کردم 

من از اموزشگاه پرسیده بودم ایشون اینجا کلاس دارند یا نه گفتن نه ندارند اسفند ماه بود که گذشت رفتم اموزشگاه کار داشتم من انتظارشون نداشتم ببینمشون من منتظر بودم کارم تموم بشه برم و یه صدایی امدو گفت سلام من شک شده بودم تو ذهنم گفتم نکنه خودشه سرمو بالا بردم دیدم ارع منم سرمو تکون دادم و به سرعت از اموزشگاه خارج شد 

دو روز بعدش خیر سرم امدم سر صحبت و باز کنم تازه گند زدم گفتم می تونم از تون انتقاد کنم البته همین طوری هم نگفتم یهویی ،مقدمه چینی کردم اولش بعدش محترمانه انتقاد کردم ولی اخرش ازشون معذرت خواهی کردم  یه ایموجی خنده داد 

گفتم خداراشکر واکنش بدی نداد ولی بعدش انفالوم کرد

روز بعد استوری گذاشتم دیدم امده استوری منو نگاه کرده با اینکه منو انفالو کرد منم پیج مو بستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وحرف اخرم اینکه بنظرتون من برم سر جلسه یکی  از کلاساش 

البته یه تابلو خیلی قشنگی هم اماده کرده به نیت اون 

اینکه بعد از کلاس بهش بدم سرصحبت و باز کنم و حس و بگم 

ولی چون  باز هم میدونم نتیجه اش بده می خوام انجامش بده از این خود خوریه خلاص بشم تو دوران کنکور بازم کتاب بود کمتر فکر می کردم ولی الان بدجور افتاده تو سرم 

به نظرتون چیکار کنم ؟🙂🙂🙂

بنظر من که خیلی حسی بهت نداره ببخشید انقدر صادقانه گفتم

کلا پسرا اینجورین

مثلاً من خودم یکی تو فامیلمونه که همیشه وقتی برمی‌گردم میبینم داره نگام می‌کنه با لبخند ولی تا من نگاش میکنم سرشو برمیگردونه یا مثلاً  باهام شوخی میکنه  ولی با بقیه جدی برخورد می‌کنه برام کادو میگیره میاره ولی من همیشه حسم رو اینه که منو مثل خواهرش میبینه