2777
2789
عنوان

نامزدم

271 بازدید | 4 پست

دوستان من رابطه سمی دارم حس میکنم میشه کمک کنید من پنج ماهه عقد موقت کردم و چند ماه دیگه دائم میشع نامزدم ادمه ساده لوح و شوخ طبعیه اما نه پول نه قیافه نه فرهنگ نه عقل بالغ نه سنش که دوازده سال اختلافه بمن نمیخوره سر هر چیزی ارزون ترین چیزا رو انتخاب میکنه خانوادش خیلی بی کلاسن و من اینو نمیدونستم  سر چیزای گرون همش یجوری افتخار میکنه انگار از سرم زیاده دوستان خانواده من ازشون خوششون نمیاد چون سر هر بحثی یدفعه میبینم مادر پدرش اومدن خونمون راجب بحثمون با اونا صحبت کنند اینم ساکت ی گوشه نشسته من بهش گفتم این کارش باعث میشه حس بچه ننگی بهش پیدا کنم و از اونوق خودش میاد حس میکنم بهش جذبه ای ندارم ولی قلبا عاشقشم نمیدونم چرا این قلب ساده و احمق من واقعا دوستش داره اون هیچی نیست یا شاید من خلع عاطفی دارم و یا وابستشم نمیدونم اون هر چی بخوام میخره ولی با جرو بحث که گرونه وو فلان چیکار کنم کمکم کنید 🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان ک فقط پنج ماه هس رفتاراشون اینه ببین بعد شروع زندگی چی میشه…

البته من همیشه میگم با حرف نینی سایتیا تصمیم نگیر

برین مشاور اگه هم نتونستی حضوری بری زنگ بزن اونا بهتر راهنماییت میکنن💙

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist