2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 24 پست
از ظاهرم و ارایش کردنم لباس پوشیدنمکدوم کتاب اسمش را میگی

اره یکی مردان مریخی زنان ونوسی ، یکیم زنان زیرک ولی اولی بیشتر به درد زن و شوهرا میخوره

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ایرادهایی ازت میگیره کامل بگو

خب من تا قبل عقدم اصلا ارایش نکرده بودم و طبیعیه که بلد نباشم الان در حد یک ریمل و کرم و رژ و مداد بلدم میکشم قبلا میگفت بلد نیستی ارایش کنی فکر میکنی ارایش نکنی میگن او چه دختر خوبی ...از طرز لباس پوشیدنم وقتی کسی به من پول نمیده من برم لباس بخرم خودم چه غلطی کنم نمیزاره برم کار نمیزاره تنهایی برم بیرون 😓 با دوستام قطع رابطه کردم💔 از طرز حرف زدنم میگه باید به موقع احساسی بشی با موقع کاکنش درست نشون بدی و من دقیقا نمیدونم چه موقع هایی باید چه رفتاری نشون بدم میگه از رفتارم حالش بهم میخوره😓🚶‍♀️ از کارامم اشپزیم زیاد خوب نیست کارهای خونه زیاد ماهر نبستم ولی خب همه اینا را میتونم یاد بگیرم اما وقتی اینجوری بهم میگه نابود مبشم انگیزه برای ادامه دادن ندارم 😓😓 چند بار بهم گفته اونی که میخولستم نبوده میگه از هر چی میترسیدم سرم اومده بهش میگم چی میگه خسته شدم بس گفتم خودت الاغی نمیفهمی خوب من اگه میفهمیدم کاری میکردم 🚶‍♀️💔میگه حواس پرتی و پرچلی و زنانگی بلد نیستی دوبارم بهم گفته چشمات میچرخه عادت کردی منم رعایت کردنم سرمو میندازم پایین تو شهر اینور و اونور نگاه نمیکنم بهم گفته تو هیچی از تعهد نمیفهمی میگم من خیانت نمیکنم میگه اگه من کردم چی؟ یه وقتی ازم پرسید گفت از ازوواح با من پشیمونی گفتم اره گفتم برای خودم نه برای تو پشبمونم بهش گفتم زمان برگرده عقب هیچ وقت بهت جواب مثبت نمیدم بهم  گفت من از اینکه تو تو زندگی من خوشحالم ولی الان میبیتم الکی گفته حالم از خودمم بهم میخوره ... کاش دکمه بود زمان برمیگشت عقب منم خسته شدم از بس فشار روحی از طرف خانواده خودم و شوهرمو و خود شوهرم تحمل کردم🚶‍♀️💔

همیشه این ساعت بهش خستع نباشی میگفتم الان نمیتونم🚶‍♀️💔

کارای خوبتو ترک نکن 

خونه داری هم کاری نداره سخت نیست شروع کن آشپزی کن هر روز برای خانوادت تا راه بیفتی از اینترنت روش پخت غذاهای مختلف رو دربیار هر روز یه چی درست کن 

یه هنری یا فعالیتی که دوست داری کلاس پیدا کن برو هم یه مهارت یاد میگیری هم با دیگران ارتباط برقرار میکنی روابط اجتماعیت بهتر میشه 

اینا همه یادگرفتنی هست 

هیچ کس بی عیب نیست هیچ کس هم نیست که سراپا عیب باشه 

یه کلاسی هست همسرداری خیلی خوبه من به همه پیشنهاد میکنم اگه دوست داشتی برات بفرستم 

خب من تا قبل عقدم اصلا ارایش نکرده بودم و طبیعیه که بلد نباشم الان در حد یک ریمل و کرم و رژ و مداد ب ...

کارای خوبتو ترک نکن 

خونه داری هم کاری نداره سخت نیست شروع کن آشپزی کن هر روز برای خانوادت تا راه بیفتی از اینترنت روش پخت غذاهای مختلف رو دربیار هر روز یه چی درست کن 

یه هنری یا فعالیتی که دوست داری کلاس پیدا کن برو هم یه مهارت یاد میگیری هم با دیگران ارتباط برقرار میکنی روابط اجتماعیت بهتر میشه 

اینا همه یادگرفتنی هست 

یه کلاسی هست همسرداری خیلی خوبه من به همه پیشنهاد میکنم اگه دوست داشتی برات بفرستم 

همیشه این ساعت بهش خستع نباشی میگفتم الان نمیتونم🚶‍♀️💔

کارای خوبتو ترک نکن 

اینا همه یادگرفتنی هست 

استارتر تو دختر خوبی هستی خیلی خیلی خوب

فقط زیادی صاف و ساده ای

عزیزم دوران دخترای صاف و ساده گذشته اون زمان مامان های ما بود دختر هرچی ساده تر، هرچی بی زبونتر، هرچی بی آرایشتر و کم روتر عزیزتر بود

الان دور از جونت به این سبک از دخترا میگن عقب مونده 

اسی جان من نقش منفی خانواده ات تو رابطه تو و همسرت خیلی پر رنگ تر از رفتار و اخلاق خودت می بینم

خانواده تو خواسته یا نا خواسته دارن هولت می دن به اختلاف با همسرت و این خیلی بده

کمی زنگ باش دختر جان

مردها بعد از ازدواج بیشتر از زیبایی ظاهری به ظرافت های زنانه و سیاست های زنانه اهمیت میدن

یاد بگیر کجا باید ساکت باشی

کجا باید غر بزنی

کجا باید مهربونی کنی

کجا قوربون صدقه همسرت بری

نه بد خانواده ات رو به همسرت بگو و نه بالعکس

همسرت رو با سیاست بگیر تو مشتت

تا الان خراب کردی از این به بعد با سیاست برو جلو

بهترین سر مشق برا آدمی مث تو خانواده همسرت هستن

بین رفتا اونا چطوره ببین خواهرشوهرت با همسرش چطور رفتار میکنه

ببین مادرشوهرت تو خونه چطوریه ازشون یاد بگیر

چون برای همسرت الگو اونا هستن

تورو باهاشون مقایسه میکنه و فک میکنه تو آدم درست زندگیش نیستی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

استارتر تو دختر خوبی هستی خیلی خیلی خوبفقط زیادی صاف و ساده ایعزیزم دوران دخترای صاف و ساده گذشته او ...

هیچ وقت رابطه خواهر شوهرم با شوهرش نمیبینم مامان و باباش الان نمیتونن الگوی من باشن چون چند ساله با هم زندگی میکنن جلو منم زیاد رفتارهایی از خودش نشون نمیدن از کجا یاد بگیرم کی حرف بزنم چطوری رفتار کنم مشکل منم همینه دقیقا و  واقعا هم بیشتر تقصیر خانواده ام است

بنظرم از یه مشاور هم مشورت بگیر

همین چیزایی که برا ما نوشتی رو در قالب یه پیام بفرست برا سایت پرسمان دانشجویی اونجا بهت مشاوره میدن چکار کنی چه مهارت هایی رو یاد بگیری

+در برابر همسرت از خودت ضعف نشون نده

وقتی ازت ایراد گرفت سکوت نکن از خودت دفاع کن بگو تو هم خیلی عیب و ایراد داری هیچ کسی کامل نیست

بیشتر این مشکلات برای دوران عقد طبیعیه زن و مرد وقتی از هم دورن نسبت به هم دچار سوتفاهماتی میشن که بعد عروسی از بین میره

از یه نفر بزرگتر و عاقلتر خواهش کن بینیتون حکم بشه مشکلاتتون رو حل کنه

پدر و مادرت از هر  کی حرف شنوی دارن به اون فرد بگو باهاشون حرف بزنه که آتیش بیار معرکه نباشن 

رابطه تون رو بهم نزنن

رفتی خونه مادرشوهر زبر و زرنگ باش

محبت کلامی کن بهشون

ببین چه بحثهایی رو علاقه دارن شرکت کن تو اون بحثها

تو کار خونه تا حد توانت کمک کن

++ من آدم درونگرایی هستم تا با کسی صمیمی نشم صحبت نمیکنم وارد خانواده ای شدم که به شدت برونگرا بودن حرف و حدیث پشت سرم زیاد بود اینکه من اجتماعی نیستم، اینکه خوش صحبت نیستم این حرفارو به همسرم زده بودن و همسرم هم زده بود تو دهنشون و گفته بود که من محل کارم روزی با صدها نفر مراوده دارم و کم حرفیم بخاطر اجتماعی نبودنم نیست

من وقتی شنیدم خیلی بهم ریختم مث تو فک میکردم مقصرم

فک میکردم کمم برای همسرم

فک میکردم عیب و نقصی دارم

ولی بعد به این نتیجه رسیدم ما از دوتا خانواده متفاوتیم ما درون گرایی و اونا برون گرا

خیلی زود یاد گرفتم چطور باهاشون رابطه بگیرم

بهشون زنگ میزدم تو بحثها شرکت میکردم دور همی می رفتم باهاشون

و خیلی زود نظر همه رو به خودم برگردوندم

الان یادشون رفته اصلا یه روزی به من می گفتن اجتماعی نیستی

توئم همین کار رو کن

رو خودت کار کن نظر همسرت رو برگردون

نظر اون برگرده  نظر همه بر میگرده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم