2777
2789
عنوان

حالم بده

386 بازدید | 24 پست

تو رو خدا بیایید کمکم کنید من خرم نمیفهمم شوهرم بهم میگه نه از تو شانس اوردم نه از خانوادت حالمم ازت بهم میخوره از رفتار و کردارت از حرف زدنت 💔💔 من خرم به خدا نمیدونم چطوری باید رفتار کنم چیکار باید بکنم 😓😓😓

بیایید بهم بگید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جالبه حالا چرا خودتو سرزنش می‌کنی اون این همه بد صحبت می‌کنه میگه حالم ازت بهم میخوره تو میگی من خرم ...

نمیدونم چیکار کنم اخه چه رفتاری باید نشون بدم جوری شده تموم زندگیم اون شده😓 خودم واسه خودم مهم نیستم💔🚶‍♀️

اعتماد به نفس داشته باش به خودت برس باید روحیتو حفظ کنی

وقتی این حرفا را میزنه وقتی از زبون اون میشنومم نابود میشم از درون حس میکنم دارم سرد میشم باهاش قلبم فاصله گرفته ازشد💔🚶‍♀️

نمیدونم چیکار کنم اخه چه رفتاری باید نشون بدم جوری شده تموم زندگیم اون شده😓 خودم واسه خودم مهم نیست ...

ببین تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک به خودت برسی باشگاه بری هیکل رو فرم داشته باشی مواظب غذا خوردنت باشی سعی کنی آداب صحبت کردن رو یاد بگیری ب چهرت برسی و اصلا کنه بازی درنیاری بهش نچسب و ناز کن 

وقتی این حرفا را میزنه وقتی از زبون اون میشنومم نابود میشم از درون حس میکنم دارم سرد میشم باهاش قلبم ...

خب بهش وابسته ای یکم ازش فاصله بگیر مردا دوست ندارن یکی بهشون بچسبه یا مدام زیر نظر باشن فرقیم نداره چه دوست پسر باشه چه شوهر

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

خب بهش وابسته ای یکم ازش فاصله بگیر مردا دوست ندارن یکی بهشون بچسبه یا مدام زیر نظر باشن فرقیم نداره ...

ما عقدیم از هم دوریم زیاد نمیبینمش الان گفت حالم ازت بهم میخوره نمیام دنبالت 💔 پیام و زنگه به خدا زیاد از روزش نمیپرسم دخالت نمیکنم

میگه حالم از رفتارت طرز حرف زدنت بهم میخوره به موقع باید احساسی باشی به موقع باید بپری به من ولی من نمیدونم این موقع ها کین نمیدونم چطوری باید رفتار کنم نمیدونم😓😓😓💔💔💔

ما عقدیم از هم دوریم زیاد نمیبینمش الان گفت حالم ازت بهم میخوره نمیام دنبالت 💔 پیام و زنگه به خدا ز ...

چند سالته استاتر

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

[QUOTE=348105765]ما عقدیم از هم دوریم زیاد نمیبینمش الان گفت حالم ازت بهم میخوره نمیام دنبالت 💔 پیام و زنگه به خدا ز ...[/QUOTE

از ظاهرت اشکال میگیره؟ کتابایی که سیاست زنونه داره رو بخون

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(