2777
2789
عنوان

نی نی یار چرا تاپیک من ترکید

62 بازدید | 9 پست

داشتم جواب کاربر هارو میدادم 

از نظرات و راهنمایی هاشون استفاده می‌کردم 

واقعا چرا جو سایت اینجوری شده؟ تا میای راهنمایی بگیری درد دل کنی میزنن می‌ترکونن 

من هیچ کس ندارم واقعا تو دوراهی ام نمیدونم چیکار کنم 

خانمها 

اگ مطمعن شدم زنه برم ب پدرشوهرم اول بگم ک پسرش رو جمع بکنه 

یا نه صبر کنم بچم بزرگتر شد یکم از آب و گل دراومد بیوفتم دنبال کارهای طلاق؟

ولی دنیای بعد طلاق با بچه چجوریه؟😔

اونم تو یه محیط کوچیک و با خانواده ای که خودشون مشکلات فراوان دارن منم ب مشکلات اضافه بشم

هستی جان شرایط کار کردن داری یا نه؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاری؟

منظورم اینکه بری سرکار پول دربیاری

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

چه کاری؟

درآمد داشته باشی منظورمه

اسکرین هارو از اول میزاری؟

ندیدی؟

اینجور بود ک یکی ب شوهرم پیام میده کجایی اینهمه زنگ میزنی  اون میگه بندر  دیگه تو کجایی میگه خونه

شوهرم میگه کجاست خونت ک این میگه وسط شهر

این میگه دیشب سمت پایانه بودیم زنگ زدم جواب ندادی 

شوهرم‌میگه خواب بودم . با کی اینم میگ با دوستم شوهرم میگ آدرس بده بیام پشت و اینکه تنهایی 

اونم میگ دور من آنقدر شلوغه

بعد طرف میگه همراه بانک داری عسلم

اینم میگ آره دارم 

بعد طرف میگه خوب قیمت گفتم بهت یک تومن ها 

اینم میگه آره بابا

بعد دوباره اون میگه کرایه اسنپ من رو  حساب کن حرکت کنم بیام

ک شوهرم میگه حالا بیا اینجا حساب میکنم باهات دیگه  یا من بیام اینم گف وا تو کجا بیای

ک شوهرم گفته چرا بیام پیشت

منظورم اینکه بری سرکار پول دربیاری

با بچه ک سخته  واسه همین میگم وایسم یکم ک بزرگتر شد بیوفتم دنبال طلاق تا دست و بالم آزاد بشه بچم ۳ ماهشه 

درس بخونم و فرهنگیان آزمون بدم

با بچه ک سخته واسه همین میگم وایسم یکم ک بزرگتر شد بیوفتم دنبال طلاق تا دست و بالم آزاد بشه بچم ۳ م ...

خانوادت نمی تونن نگهداری کنن از بچه ات؟