2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شغل شما چیه؟ 

هر دو خوشگلن 

تاثیرش تو زندگی شما چیه

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شغل شما چیه؟ هر دو خوشگلن تاثیرش تو زندگی شما چیه

تورو خدا سرت تو زندگی خودت باشه هر دو تاشون زن فوق العاده زیبایی هستن و من دوسشون دارم دوست دارم راجبشون تاپیک هم بزنم شغل تو چیه تو سایت عمومی از بقیه می‌پرسی شغلت چیه ؟زن حسود 

تورو خدا سرت تو زندگی خودت باشه هر دو تاشون زن فوق العاده زیبایی هستن و من دوسشون دارم دوست دارم راج ...

من معلم بودم الان شاغل نیستم خانه دارم 

بله زیبا هستن 

هیچوقت وقت اضافی نداشتم که فکر کنم به این مسائل چه برسه حسادت 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من معلم بودم الان شاغل نیستم خانه دارم بله زیبا هستن هیچوقت وقت اضافی نداشتم که فکر کنم به این مسائل ...

من تورو میشناسم فکر کنم یه زمانی هم عکس رامین رضاییان و گذاشتی بودی پروفت 

از اونا هستی که عین پیرزنها به همه نصیحت می‌کنی و اتفاقااااااا چون میشناسم می‌دونم همه جا هم هستی یعنی عملا از صبح تا شب توی این سایتی همه جا میبینم امروز بعد مدت ها اومدم سایت و تو رو باز دارم میبینم یعنی خودتم هیچ هدفی تو زندگیت نداری حداقل من صبح پاشدم اومدم سرکارم تو گوشیو برداشتی و تو نی نی سایت گشت میزنی زن بی هدف 👎🏻

من تورو میشناسم فکر کنم یه زمانی هم عکس رامین رضاییان و گذاشتی بودی پروفت از اونا هستی که عین پیرزنه ...

خدا رو شکر من شما رو نمیشناسم 

بی هدف هم نیستم 

حداقل تو سایتی هستم که مربوط به مسائل زنانه یعنی خودمه 

از مرد پر حرف هم بیزارم 

پیرزن هم نیستم 27 سالمه اگرم باشم به خودم مربوطه 

اوضامون بخونین

رو پست من ریپلای نکنین 

خدا رو شکر من شما رو نمیشناسم بی هدف هم نیستم حداقل تو سایتی هستم که مربوط به مسائل زنانه یعنی خودمه ...

تو منو ندیدی چون من تو این سایت پلاس نیستم که🤣🤣

بعد میگه من وقت ندارم به اینا حسادت کنم بابا تو چجوری وقتی نداری وقتی همش تو سایتی 

تو از من دو سال اینا هم بزرگ تری 

خدا رو شکر من شما رو نمیشناسم بی هدف هم نیستم حداقل تو سایتی هستم که مربوط به مسائل زنانه یعنی خودمه ...

یه جوری میگی خداروشکر من شما رو نمی‌شناسم انگار من تو همه تاپیکا هستم....وقتی نیستم چجوری بشناسی