2777
2789
عنوان

شوهرم زن دوم گرفته

1020 بازدید | 16 پست

چند ساله من میدونم ناچار بودم تو این زندگی بمونم 

الانم ۲۹ سالمه ۲ تا بچه دارم الانم شوهرم زندانه

روزی ده بار بهم میگه خیلی اون زنه رو دوست داره 

دیگه مثل آب خوردن دلمو میشکنه 

میگه اگه طلاقت نمیدم بخاطر بچه هاس 

هروز از زندان بهم زنگ میزنه میگه بیا امضا کن که اون زن بتونه بیاد زندان ملاقاتم 

آخه اون صیغه اس نمیتونه ملاقاتش بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اسکلی، این آدم اصلا خرجیم میده بهت؟ اگه خونه داره بهش بگو به یه شرط امضا میکنم ، اینکه خونه رو بزنه به نام خودت یا بچه هات😁 بعدشم درخواست طلاق بده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اسی اسکلی، این آدم اصلا خرجیم میده بهت؟ اگه خونه داره بهش بگو به یه شرط امضا میکنم ، اینکه خونه رو ب ...

خرجی میده

از لحاظ مالی اصلا کم نمیزاره 

ولی به نظرتون برم دیگه از زندگیش ؟ 

به نظرتون جدا بشمخانواده ام نمیزارن میگن جوانیت پای این آدم رفته الان با دو تا بچه میخوای،چیکار کنی

۲۹ سالگی اوج جوانیه 

اصلا به فرض که جوانیت هم رفته باشه،باید بذاری بقیه عمرت هم بره؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

۲۹چه سنیه آخه 

من جای شما بودم خونه رو شرط میکردم بزنه ب نامم مهرمو می‌گرفتم و با بچه هام بقیه عمرمو میگذروندم 

تحمل هوو مثل اینه که ذره ذره پیر شی تازه ارزش خودتو میاری پایین 

متاسفم واسه شوهرت بزار همونجا بپوسه نامرد خیانتکار