2777
2789
عنوان

بکارت

163 بازدید | 10 پست

سلام کسی تا حالا بوده بره دکتر برای گواهی بگن هایمن آسیب دیده ؟ بدون اینکه رابطه داشته باشه مثلا تو بچگی خورده زمین یا ورزش یا ضربه خواهشاً اگه کسی براش پیش اومده بگه

رفیقم با هایمن اسیب دیده ازدواج کرد

هرچند ک مخالف اینم ک هایمن باید برگه اش داده بشه ب مادرشوهر

این ب زوجین ربط داره

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ازمایش بکارت و اینا همش چرته

پزشکا از روی رفتار طرف و سوال های که حین معاینه میپرسن حدس میزنن که طرف باکرست یانه 

پیج رارا لایف استایل توی اینستا رو چک کن یه هایلایت درمورد بکارت داره جواب سوالت رو پیدا میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیقم با هایمن اسیب دیده ازدواج کردهرچند ک مخالف اینم ک هایمن باید برگه اش داده بشه ب مادرشوهراین ب ...

دکتر گفت آسیب دیده ؟ منم می‌خوام برم گواهیی بگیرم آخه تو شهر کوچیک زندگی میکنم همش استرس دارم آسیب دیده باشه

دکتر گفت آسیب دیده ؟ منم می‌خوام برم گواهیی بگیرم آخه تو شهر کوچیک زندگی میکنم همش استرس دارم آسیب د ...

چرا میخوایی بگیری مهمه مگه؟

ازمایش بکارت و اینا همش چرتهپزشکا از روی رفتار طرف و سوال های که حین معاینه میپرسن حدس میزنن که طرف ...

من شهر کوچیک زندگی میکنم می‌خوام گواهیی داشته باشم که اگه خونریزی نداشت مشکلی پیش نیاد

عزیزم شهر کوچیک زندگی میکنم شاید شمایی که شهر بزرگ زندگی می‌کنی شرایط رو درک نکنی

ببین عزیزمم زن داداش من هنوز بعده ۹ سال برگه هایمنشو دارع 

ولی خودم و همسرم ب شدت مخالف این قضیه اییم ب همین خاطر میگم زیاد مهم نیست

ببین عزیزمم زن داداش من هنوز بعده ۹ سال برگه هایمنشو دارع ولی خودم و همسرم ب شدت مخالف این قضیه اییم ...

خدارو شکر شوهر شما آدم فهمیده و به روزی بوده همه مردا که مثل همسر شما نیستن