xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11655 عنوان بکارت 163 بازدید | 10 پست سلام کسی تا حالا بوده بره دکتر برای گواهی بگن هایمن آسیب دیده ؟ بدون اینکه رابطه داشته باشه مثلا تو بچگی خورده زمین یا ورزش یا ضربه خواهشاً اگه کسی براش پیش اومده بگه 1403/05/09 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22070 رفیقم با هایمن اسیب دیده ازدواج کردهرچند ک مخالف اینم ک هایمن باید برگه اش داده بشه ب مادرشوهراین ب زوجین ربط داره همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
pan_y عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 291 ازمایش بکارت و اینا همش چرتهپزشکا از روی رفتار طرف و سوال های که حین معاینه میپرسن حدس میزنن که طرف باکرست یانه پیج رارا لایف استایل توی اینستا رو چک کن یه هایلایت درمورد بکارت داره جواب سوالت رو پیدا میکنی
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11655 رفیقم با هایمن اسیب دیده ازدواج کردهرچند ک مخالف اینم ک هایمن باید برگه اش داده بشه ب مادرشوهراین ب ... دکتر گفت آسیب دیده ؟ منم میخوام برم گواهیی بگیرم آخه تو شهر کوچیک زندگی میکنم همش استرس دارم آسیب دیده باشه
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22070 دکتر گفت آسیب دیده ؟ منم میخوام برم گواهیی بگیرم آخه تو شهر کوچیک زندگی میکنم همش استرس دارم آسیب د ... چرا میخوایی بگیری مهمه مگه؟ همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11655 ازمایش بکارت و اینا همش چرتهپزشکا از روی رفتار طرف و سوال های که حین معاینه میپرسن حدس میزنن که طرف ... من شهر کوچیک زندگی میکنم میخوام گواهیی داشته باشم که اگه خونریزی نداشت مشکلی پیش نیاد
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11655 چرا میخوایی بگیری مهمه مگه؟ عزیزم شهر کوچیک زندگی میکنم شاید شمایی که شهر بزرگ زندگی میکنی شرایط رو درک نکنی
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22070 عزیزم شهر کوچیک زندگی میکنم شاید شمایی که شهر بزرگ زندگی میکنی شرایط رو درک نکنی ببین عزیزمم زن داداش من هنوز بعده ۹ سال برگه هایمنشو دارع ولی خودم و همسرم ب شدت مخالف این قضیه اییم ب همین خاطر میگم زیاد مهم نیست همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11655 ببین عزیزمم زن داداش من هنوز بعده ۹ سال برگه هایمنشو دارع ولی خودم و همسرم ب شدت مخالف این قضیه اییم ... خدارو شکر شوهر شما آدم فهمیده و به روزی بوده همه مردا که مثل همسر شما نیستن
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22070 خدارو شکر شوهر شما آدم فهمیده و به روزی بوده همه مردا که مثل همسر شما نیستن ولی همچین مردی ک درکت کنه لایق توئه همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️