2777
2789
عنوان

وسواس

38 بازدید | 7 پست

سلام

من وسواس تمیزی دارم قبلا فکری بود یعنی اینطوریه که نوعش عوض میشه ؛ یه مدت بخاطر درس و کنکور به بهداشت فردیم اهمیت نمی‌دادم یعنی مثلا هفته ای ۲ بار دوش میگرفتم بخاطرش پوست صورتم داغون شد ؛ بعدش یدفه ای از خودم بدم اومد تصمیم گرفتم عوض بشم  و متاسفانه الان وسواس خیلیییی شدید گرفتم یعنی هر روز ۲ ساعت دوش میگیرم چون واسه روتین صورتم باید دوبار دوش بگیرم ولی خیلی طول میکشه ؛ یا مثلا شستن دستم ۲۰ دقیقه طول میکشه دستم خیلی خشک شده ؛ میشه اگه کسی تجربه ای داره بگه ( نمیخوام وقتتون رو بگیرم ولی میخواستم اینا رو با کسی درمیون بذارم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اسیرش نشدی برو روانپزشک یه دوره قرص بخور خوب بشی عزیزم

فعلا شرایطش رو ندارم 

هیچ راه حل دیگه ای ندارم 

مثلا با روان شناس صحبت کنم 

مشکلم اینه که تا جایی که بتونم تحمل میکنم بعدش کلا شل میکنم میگم اصلا مهم نیس و یه جور وسواس دیگه مثلا فکری را میگیرم  

[QUOTE=348079172]شرایط خاصی نمیخواد  من خواهرمو دیدم به چه روزی افتاده که میگم برو دکتر  حتی من اگه بخوای ببخشید میتونم بدونم الان حال خواهرتون چطوره ؟ ایشون به روان شناس مراجعه کردن

[QUOTE=348079172]شرایط خاصی نمیخواد من خواهرمو دیدم به چه روزی افتاده که میگم برو دکتر حتی من اگه ...

الان عالی شده ولی ۷ ۸ سال بدترین روزا رو تجربه کرد 

اونم نه یهو کم کم شروع شد از دست شستن شروع شد 

تو دلش میشمرد مثلا تا ۳۰ بعد شد دست تا ارنج بعد شستن پاها بعد دستشویی بعد پاها تا زانو 

اصلا اوضاع افتضاح 

تا یه جایی رسیده بود چند ماه حموم نرفته بود 

تو رو خدا جدی بگیر 

روانشناس چرته فقط حرف میزنه و راه حل میده 

اما روانپزشک با دارو تو نطفه خفه میکنه 

نزار پیشرفت کنه 

واسه خواهر من پیشرفت کرده بود هر روز ارزوی مرگ داشت