2777
2789

من خارج از ایرانم و پسرم از 3ماهگی جلوی تی وی بود و مدام کارتون زبان انگلیسی میدید تا 2سال و 5ماهگی که کلا تی وی قطع کردم .پسرم تا قبل از 1سال و نیم همه چیش نرمال بود توجه و درکش عالی بود و واقعا باهوش ولی بعدش ک مدام پای تی وی بود از ساعت 8صبح تا 11و بعضی وقتا 1شب کلا دیگه حرف نزد.ولی الان ک5ماهه تی وی قطع کردم چنتا کلمه نامفهوم میگه و مدام درحال آواسازی و بازی با اسباب بازی هاشه ولی بازم واکنش به اسم ندارد .آیا کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه واقعا دارم به جنون میرسم 

ببرش دکتر خب ما چه کمکی میتونیم بکنیم دختر من دوسالشه خیلی خوب حرف میزنه همه چی و کامل میگه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام با سوالم ناراحتت کنم ولی چرا بچه باید اون همه ساعت با تی وی مشغول باشه؟؟دکتر نبردی؟

اتفاقا بنظرم تی وی کمک میکنه بهتر حرف بزنه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

پسر منم الان سه سالو نیمش هست تا دونیم سالگی شاید بیست کلمه بلد بود ،بعد کم کم کلمات بیشتری یاد گرفت ،الانم به طور کامل بلد نیست حرف بزنه اما جمله کوتاه یاد گرفته ،وبهتر شده اما خواهر زاده ام دوسالو نیمش هست هیچی نمیگه گفتار درمانی برده و دکترش گفته بهترین راه بردن بچه به کلاس هست که بچه ها هم هستند

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
نمیخوام با سوالم ناراحتت کنم ولی چرا بچه باید اون همه ساعت با تی وی مشغول باشه؟؟دکتر نبردی؟

نه عزیزم خواهش میکنم .ولی خودم افسردگی بعد زایمان داشتم اصلا حوصله خودمم نداشتم شوهرمم ک سرکار بود خلاصه تنها بودم ...اینجا فعلا چک نمیکنن میگن باید 3سال ب بعد چک بشه میگن طبیعیه

این مشکل حرف نزدن خیلی زیاد شده ، منم پسرم ۱۶ شهریور دو ساله میشه ده دوازده تا کلمه بیشتر نمیگه منم ...

چون اکثرا بچه ها تنهان چه از نظر نداشتن خواهر برادر چه رفت و آمد خونوادگی و دوستانه و بدتر از اون چیزی که دارم میبینم پدر و مادر هم برای بچه وقت نمیذارن باهاش حرف بزنن بازی کنن یا حتی مهر و محبت کلامی و لمسی.من از وقتی بچم تو دلمم بود باهاش حرف زدم از نوزادی بازی(که بارها بهم میگفتم حوصله داریااا) از ۳ونیم ماهگی کتاب خوندن رو شروع کردیم زود به حرف اومد زود راه افتاد و در کل هشیار و بازیگوشه الان که نزدیک ۴سالشه مثه بلبل به سوالایی که باهاش تمرین کردم جواب میده شعر میخونه کتاباشو حفظه کلی بازی هوشی و هیجانی هم میکنیم.باباشم از اول عادت دادم وقتی خونست براش وقت بذاره.پس وقت گذاشتن تاثیر داره. 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚