2777
2789
عنوان

چه غذاهایی در طول ماه درست میکنید

1723 بازدید | 21 پست

بعد خوندن تاپیک هفته ای چندبار رستوران میرید... این سوال برام پیش امد که چه غذاهایی تو خونه میپزید؟

من ازوقتی بچه دارشدم بشدت تنوع امده پایین....اکثرا ماکارونی و استانبولی یا غذاهای شبیه استانبولی و مرغ یاماهی و ابگوشت و بعضی وقتا که وقت بکنم اشپزی کنم یه خورشت درست حسابی که اونم چون شوهرم بعضی چیزارو خیلی دوست نداره یاقیمه است یا قرمه سبزی....یابادمجون.

بعضی وقتاهم حوصله ندارم اشپزی کنم میرم سراغ تخم مرغ!!!املت یا کوکو....خیلی کم کتلت اخه اصلا کتلتام خوب نمیشه😓😓😓😓😓

بعضی وقتاهم دمی گوجه... 

الان که حامله شدم باز از برنج هم بدم میاد... موندم چکارکنم چی بپزم بخوریم...اخه همش ماکارونی که نمیشه .... 

اوف حالا دوستان نیان گیربدن به اینکه اینا همش شد غذای گوشتی....خب یه جور درست میکنم دووعده دست کم بخوریم بابچه نمیشه هی غذادرستید....

اونم بچه من که از کم خوابیش چنتاتاپیک زدم...

خلاصه اصلا ازوضع اشپزیم راضی نیستم 😔

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

قبلنا لوبیاسبز میگرفتم الان نتونستم بگیرم پاک کنم ....غذاهایی که بالوبیا سبز درست میشه هم زیاده ...

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بچت چند وقتشه دوباره باردارشدی؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

البته منم واقعا غذاهام تکراری شده.چون فرصت درست کردن غذای سختو ندارم.از طرفی واسه بچمم جدا غذا میپزم .وخییلی بد غذاست باید حتما سرش گرم شه یه قاشق بخوره

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
پاک شده و آمادشو سبزی فروشا دارن که

اهان نرفتم بپرسم .. خوبه اگر پیداکنم

البته منم واقعا غذاهام تکراری شده.چون فرصت درست کردن غذای سختو ندارم.از طرفی واسه بچمم جدا غذا میپزم ...

همون بچه هم یه طرف....من سعی میکنم غذا طوری بپزم که بتونم به بچه هم بدم

سلام عزیزم بچت چند وقتشه دوباره باردارشدی؟

ده ماهشه😎😎😎😓سلام😘

منم از وقتی باردار شدم از برنج متنفر شدم دلیلش چیه؟😕

سر بارداری اولم ازیه نوع برنج بدم میامد هنوزم بدم میاد ولی الان باز از یه نوع دیگش بدم امده😓😓😓😓

سر بارداری اولم ازیه نوع برنج بدم میامد هنوزم بدم میاد ولی الان باز از یه نوع دیگش بدم امده😓😓😓😓

اصلا نمی دونم چی کار کنم از غذا درست کردن بدم میاد همش خودمو می زنم به مریضی که شوهرم از بیرون غذا بگیره نمی تونم هیچی درست کنم 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

عزیزم غذاهای شمالی درست کن. بدون گوشت و فوق العاده خوشمزه ن!!!!

- میرزا قاسمی

- خورشت گوجه (گوجه رو رنده میکنی و با کمی روغن و نمک تفت میدی تا آبش خشک شه. بعد کمی سیر له شده و تخم مرغ رو با روغن و نمک و زردچوبه سرخ میکنی و اینا رو باهم مخلوط میکنی و سرخ میکنی تا یکدست شه) همین!! خییییلی خوشمزه ست!!

- باقلاقاتوق

- ترشی تره

- واویشکا (این گوشت داره)

دستورشونو از نت بگیر.

اینا هم ساده ن و سریع آماده میشن هم عالی و خوشمزه ن.

ب غیر از قرمه سبزی و قیمه و این حرفا  غذاهای دیگه هم هست ک ساده و خوشمزه ن و من همیشه درست میکنم:

- کشمش پلو

- دمپختک با نیمرو

- سبزی پلو با ماهی

- مرغ و سیب زمینی سرخ کرده

- زرشک پلو

- عدس پلو

- کباب تابه ای گوشت

- کباب تابه ای کوبیده ی مرغ

- میگو پلو

- میگو و سیب زمینی سرخ کرده

- سیرقلیه (شمالی)

- چخرتمه (شمالی)

و  و  و  و ...

- ی نوع پلو مخلوط هم بلدم بدون گوشته.( پیاز سرخ کرده+ سیب زمینی و گوجه نگینی سرخ کرده. زردچوبه و نمک هم بزن. اینا رو باهم مخلوط میکنی بعد با پلو قاطی میکنی و هم میزنی تا یکدست بشه. زیرشم ته دیگ سیب زمینی بذار. فوق العاده ست)

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
ده ماهشه😎😎😎😓سلام😘

عزیز دلم.خدا نگه داره.ناخواسته بود؟دختر منم یه سال و نیمشه دوسالش بشه قصد دارم بیارم به امید خدا

عزیز دلم.خدا نگه داره.ناخواسته بود؟دختر منم یه سال و نیمشه دوسالش بشه قصد دارم بیارم به امید خدا

اره... فدات عزیزم ان شاالله بسلامتی باردار بشی و بارداری راحتی داشته باشی