سلام دوستان من ۲۴ سالمه دوره ناخنکاری رو گذروندم مشتری نداشتم مجبور شدم ول کنم بعدش رفتم دوره داروخونه دیدم با کلی بد بختی یه جا واسه کارآموزی پیدا کردم که کارکنانش کلی بلا سرم آوردن به حدی هر روز گریه میکردم از زندگی سیر شده بودم بعد دو ماه گفتن دوره ت تموم نیرو نمیخوایم برو ، بعدش هم چندین جا مصاحبه رفتم یه جا ۵۰ میلیون سفته میخواست هی هم بازی میداد منو ۴ بار منو برا مصاحبه خواست ، بعدشم گفت دیگه کارآموز نمیخوام، یه جای دیگه رفتم روز اول مصاحبه پسره بهم چشم داشت یهو از پشت اومد دستش گذاشت رو دستم که مثلا بیا فلان چی توضیح بدم، بعدش آخر یه جا رو پیدا کردم بیمارستان بود اونجا هم پرسنل به صورت تکی و شیفتی اونجا بودن و بهم یاد نمیدادن بی محلی میکردن میگفتن به این دست نزن به اون دست بشین یه جا خلاصه هیچی یاد ندادن بهم بعد یه ماه گفتن برو کارآموزی تموم شد نیرو نمیخوایم ، خلاصه من خیلی کم آوردم نا امیدم می ترسم هر جا برم داروخانه دوباره مثل اونجای اول بلا سرم بیاد خیلی ترس دارم ، و موندم خونه بیکار و بلاتکلیف نمی دونم چی کار کنم ادامه تحصیل بدم(ليسانس مدیریت صنعتی دانشگاه سراسری دارم) یا ... اصلا نمی دونم چی کار کنم افسرده و ناامیدم
راهنماییم کنید