2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست
دقیقا منم مثل مادرتون هستم ولی شوهرم درون‌گرا هست به شدت و خیلی اذیت میشم.روح مادرتون شاد در آرامش ا ...

ممنون خانم محترم

خدا به خانواده تون سلامتی بده

زنی که سرزنده و شاده و محتاج محبت هست رو نباید با بیخیالی و سرد بودن خاموش کرد

ظلمه

به زندگی مادرم که فکر‌میکنم قلبم درد میگیره براش

قبل از هر چی بهت بگم اگه با‌درونگرایی اون خانم سازگار هستی برو جلو که مشکل نخوریمن بمیرمم با‌درونگرا ...

خب من مشکلی ندارم چون خودمم همینجوری ام میانه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ظلمه در حق هر دو . پدر من یه‌درونگرا بود و مادرم یع برونگرا سر زنده که متاسفانه زندگی به کام ماد ...

من خودمم مثل خانوم هستم با کم حرف بودنش مشکل ندارم نقطه مشترک زیاد داریم ولی علاقه کندی یکسان داریم ک مطمعنم بعدا ب مشکل نمیخوریم قشنگ باهم بهمون خوش میگذره. ولی مسئله دوسته بود😄😄

ممنون خانم محترمخدا به خانواده تون سلامتی بدهزنی که سرزنده و شاده و محتاج محبت هست رو نباید با بیخیا ...

مممنونم همینطور واسه شما و خانوادتون.من مادرتون رو کاملا درک میکنم چون خودم الان دارم تجربش میکنم.تمام مشکلات قابل تحمله ولی سردی و بی مهری شریک زندگی آدم قابل تحمل نیست ...نمیدونم هر کی قسمتی داره.بازم ممنونم از دعای پر از محبتتون.موفق باشید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞