2777
2789
عنوان

ازدواج

140 بازدید | 19 پست

تو مرحله آشنایی هستم خانوم درونگرا هستن و من میانه جفتمونم کم حرف و دوستای کمی داریم. خانوم خونه دوستاش رفت آمد داره منم تاحالا ندیدمشون بنظرتون بگم ی جلسه آشنایی بذاره حداقل بدونم دوستاش چه کسایی هستن؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا دخترا بعد از ازدواج خیلییییی کمتر با دوستانشون رفت و آمد میکنن

بنظرم خیلی نیاز نیست 

به هرحال الان یه مختصر شناختی از خانم دارید میدونید چه شخصیتی دارن قاعدتا دوستهاش مثل خودش هستند 

مسائل خیلی مهم تر تو زندگی هست  از همه اون موارد مطمئن شدید ؟! 

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

من شوهرم نامزد بودیم یه دوست داشت منم سه تا اصلا دوستای همو ندیدیم من دوست شوهرمو تو عروسیمون دیدم و شوهرم چند ماه بعد عروسی و الان بعد ده سال نه شوهرم نه من رفت وآمد با دوستامون نداریم فقط در حد پیام و زنگ در مورد شما و نامزدتان نظری ندارم بنظر رفتار طرف مقابلتان و برخوردار مشخص میکنه با چه کسایی در ارتباطه چون دوست خیلی تاثیر زیادی روی رفتار آدما داره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

قبل از هر چی بهت بگم اگه با‌درونگرایی اون خانم سازگار هستی برو جلو که مشکل نخوریمن بمیرمم با‌درونگرا ...

دقیقا منم کاملا موافقم باید خود استارتر هم درون‌گرا باشه تا بتونه باهاش کنار بیاد وگرنه خیلی سخته

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

معمولا دخترا بعد از ازدواج خیلییییی کمتر با دوستانشون رفت و آمد میکننبنظرم خیلی نیاز نیست به هرحال ا ...

میخوام ببرمش مشاوره قبل ازدواج اونجا هم ک بریم بنظرم خیلی کمک می‌کنه ب تصمیم نهایی 

دقیقا منم کاملا موافقم باید خود استارتر هم درون‌گرا باشه تا بتونه باهاش کنار بیاد وگرنه خیلی سخته

اخه ظلمه در حق هر دو . پدر من یه‌درونگرا بود و مادرم یع برونگرا سر زنده که متاسفانه زندگی به کام مادر خدابیامرزم تلخ شد

همیشه میگم قبل از خواستگاری یجوری مطلع بشید طرف سرده گرمه‌برونگراست درونگراست

بزارید با زندکی کسی بازی نکنیم

بقول معروف پیشگیری بهتر از درمانه ..

واااا با دوستاش جلسه معارفه بذاری ک چی شه.بسمه الله

یجور میگی انگار چیز عجیبی گفتم بالاخره آدم باید بدونه شوهر یا زنش با چجور آدمایی رفت آمد داره

واااا با دوستاش جلسه معارفه بذاری ک چی شه.بسمه الله

یجور میگی انگار چیز عجیبی گفتم بالاخره آدم باید بدونه شوهر یا زنش با چجور آدمایی رفت آمد داره

اخه ظلمه در حق هر دو . پدر من یه‌درونگرا بود و مادرم یع برونگرا سر زنده که متاسفانه زندگی به کام ماد ...

دقیقا منم مثل مادرتون هستم ولی شوهرم درون‌گرا هست به شدت و خیلی اذیت میشم.روح مادرتون شاد در آرامش ابدی باشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز