2777
2789
عنوان

چه طور بارداری پوچ سقط کنم ؟؟؟

342 بازدید | 15 پست

سلام 20 شهریور پریودم بود که نشدم و تست بی بی چک مثبت بود اما کمی ترشحات قهوه ای داشتم  بدون درد رفتم فرداش بتا 90 بود  تا الان که 6 روز گذشته داره میاد پایین و امروز 33 شده بود دکترم بهم روز دوم شیاف پروزسترون داد چند شب استفاده کردم اما بازم به تا امد پایین و دکترم گفت دیگه شیاف استفاده نکن تا سقط بشه  نه درد دارم نه لکه به نظرتون از امشب که استفاده نمیکنم شیاف خودش کامل سقط میشه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری پوچ من هفته دوازده خودبخود سقط شد. قبلش قرص یا شیاف هم استفاده نکرده بودم اما در صورتیکه شما علایم سقط داشتی و پروژسترون مصرف میکردی احتمالا با قطع دارو سقط میکنی. حالا از کجا مطمئن هستی پوچه؟ هنوز زوده برای تشکیل قلب

بارداری پوچ من هفته دوازده خودبخود سقط شد. قبلش قرص یا شیاف هم استفاده نکرده بودم اما در صورتیکه شما ...

تا هفته ١٢ صير كردي براي قلبش؟

قبلش سونو نكرده بودي 

از كجا فهميدي پوچه

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
تا هفته ١٢ صير كردي براي قلبش؟ قبلش سونو نكرده بودي  از كجا فهميدي پوچه

هفته شش. هشت و ده رفتم سونو. کیسه زرده تشکیل شده بود اما فلب نه. دکترم گفت تا هفته دوازده صبر میکنیم اگر قلب تشکیل نشد قرص میدم. دو روز مانده به موعد سونوی آخر  به خونریزی افتادم و سقط کردم. برای شما زوده تشخیص پوچ بودن یا نبودن. قلب هفته هشت تشکیل میشه

عزیزم شما بارداریت شیمیایی بوده. بارداری شیمیایی چیزی تشکیل نمیشه ک بخاد سقط بشه. در واقع تخمک لقاح شده لانه گزینی نمیکنه و دفع میشه

مثه پریودی های قبلی شاید با شدت بیشتر باشه و بدون جلوگیری میتونی دوباره اقدام کنی

مال من پوچ نبود هشت هفته بود قلب هم داشت تجربمو میگم بهت شاید بدردت بخوره

اصلا از قرص یا شیاف اشتفاده نکن برای سقط بزار فرایند سقط خودش شروع شه و تموم شه اونوقت اگ بقایا موند دکتر میگه چیکار کنی 

احتمالا بعد قطع شیاف پروژسترون تا دوسه روز یگ لک بینی شروع میشه توهم شروع کن نبات داع و زعفران غلیظ بخور اگ بتوتی روزی ی فنجون  دم کرده عروسک پشت پرده بخوری خیلی خوبه من از وقتی ب خونریزی افتادم دو فنجون خوردم تا صبح سقط کردم 

بعدش ک سقط کردی حتما برو دکترت برات انتی بیوتیک بنویسه و چک کنه ببینه بقایا مونده یا ن 

فعالیت زیاد هم داشتع باش اما یادت نره تا یه هفته وایسا خودش سقط میشه اگه نشد اونوقت برو دکتر چون قرصا هم گرونن هم درد زیادی باید بکشی خونریزیتو زیاد میکنه

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
مال من پوچ نبود هشت هفته بود قلب هم داشت تجربمو میگم بهت شاید بدردت بخوره اصلا از قرص یا شیاف اشتفا ...

ممنون مبینا جون  اره منم همچنان منتظرم برام دعا کنید     بتام دیروز 33 بود احتمالا امروز فردا سقط بشه از دردش میترسم 

تا هفته ١٢ صير كردي براي قلبش؟ قبلش سونو نكرده بودي  از كجا فهميدي پوچه

من دکترم گفت بتا خییییلی پایینه و خیلی زوده  برای سونو  اصلا نمیدونم چند هفته هست  تا الان از پریودم یک هفته گذشته 

ممنون مبینا جون  اره منم همچنان منتظرم برام دعا کنید     بتام دیروز 33 بود احتم ...

نه دردش زیاد نیست اصلا مثه پریوده اصن نگران نباش 

از وقتی انقباضات شروع شد تایم بگیر ببین تا انقباض بعدی چقدر طول میکشه مثلا از یه ربع شروع میشه تاا میرسه به یه دیقه به یه دیقه که رسید خودت احساس میکنی داره دفع میشه 

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
نه دردش زیاد نیست اصلا مثه پریوده اصن نگران نباش  از وقتی انقباضات شروع شد تایم بگیر ببین تا ا ...

دیشب همین اتفاق برام افتاد  میگرفت زیر دلم ول میکرد  بعد یک چیزی دقیقا مثل ترشح خارج شد  الان از دیروز پری شدم