بچه که بودم بخاطر شرایط خانواده ام همیشه بزرگتر از خودم فکر کردم و عمل کردم درکل همیشه درک بیش از حد زیادداشتم الان که بزرگ شدم انگار همه چی برعکس شده کودک درونم دلش میخواد شیطونی کنم خرابکاری کنم برا یسری مسایل که همسنام الان ذوقش و ندارن انگار دارم کلا برعکس میزنم کسی هست این مدلی باشه
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طبیعیه گلم چون تو سنی که باید بچگی نکردی الان دیگه نمیتونی مثل قبل باشی و ذوق و هیجان کودکیت داره تخلیه میشه :)
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)
بکار بردن اون کلمه، اونم بی دلیل، دل سیاهی میخوادخدا به دلت ارامش بده
بی دلیل چیه قشنگم مگ حرف بدی زدم چ دل سیاهی تو مگ تو دل منی
خیلی ها هستن عقده خیلی چیزها تو دلشونه اگ عقده ای معادل دیگه ای دازه شما بگو من این لحظه این به ذهنم رسید حسرت خیلی چیزا میشه عقده برا آدم
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔