2777
2789

خونه مامانم بودم برگشت گفت واسه داداشت گوشی آیفون هدیه تولدش میگیرم دارم پول واسش جمع میکنم بعد خواهرم که مجرده اومد تو اتاق گفت آجی گوشمو سوراخ کردم گوشواره بدل انداختم عفونت کرده هی به مادر گفتم یه گوشواره خیلی کوچیک واسم بگیر بندازم گوشم داره عذابم میده گفته ندارم الان ۵۰ میلیون میخواد بده گوشی واسه تولدم ۱۰۰هزار بهم داده آخه تا کی بین پسر و دختر فرق میزارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم دختر دارم هم پسر  .به خداوندی خدا هیچ فرقی برام ندارن هرچقد پسرم برام عزیزه دخترمم هست اگه چیزی برای پسرم بخرم دلم پیش دخترم میمونه تا نخرم اروم نمیگیرم

واقعا نمیدونم چطور بعضیا دلشون سنگه نسبت به بچه هاشون

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من هم دختر دارم هم پسر .به خداوندی خدا هیچ فرقی برام ندارن هرچقد پسرم برام عزیزه دخترمم هست اگه چیز ...

جدیدا خوبن 

اکثر قدیمیتر ها میگن دختر شوهر میکنه پوله از بالامون میره. یا شوهرش براش بخره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

دیگه اون نسل قدیمو نمیشه تغییر داد 

شماها سعی کنی  برا بچه هاتون فرق نزارید کم کم درست میشه فرهنگ کلی جامعه 

مامان بزرگ منم خیلی فرق میزاشته بین دختراش و داییم ولی الان مامانم و خاله هام اصلا اینجوری نیستن و تو خانوادمون کلا همچین چیزایی وجود نداره دیگه