2777
2789
عنوان

در‌ چه‌ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم بگم‌گفتم شاید بدت بیاد ولی جغد نماد خوبی نیست و نماد خرابیه اصلا نزار

جغد هم بردارم فیل رو هم بردارم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی نماد بدی هست خیلی لطفا برش دار

پس‌چرا تو فنگ شوئی هردو رو زده نماد خوش یمنی و....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جغد هم بردارم فیل رو هم بردارم؟

فیل من شنیدم نماد قدرته چون تو هندوستان میزارن،ندیدم کسی راجبش بد بگه

ولی جغد از قدیم میگفتن  نماد شومی و خرابه اصلا خوب نیست 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

فیل من شنیدم نماد قدرته چون تو هندوستان میزارن،ندیدم کسی راجبش بد بگهولی جغد از قدیم میگفتن نماد شو ...

مرسی قشنگم‌، برمیدارمشون یکی دیگه از دوستان میگن فیل و بردار ، هردو رو برمیدارم دیگه 🫂

پس‌چرا تو فنگ شوئی هردو رو زده نماد خوش یمنی و....

فنگشویی فقط تبتی 

در واقع هیچ مجسمه و هیچ تابلوی نقاشی ای قرار نیست برای من خوش شانسی بیاره 

واقعا خنده دار هم هست 

فکر کنید ما از یک مجسمه توقع داشته باشیم برامون معجزه کنه 

این میشه بت پرستی مدرن 

در زندگی فیل ها ، فیل نر همیشه خانواده رو رها می‌کنه و می‌ره 

کمترین آسیب این مجسمه ، بار زندگی بر دوش زن، مرد خانواده اکثر اوقات بی تفاوت هست یا زندگی رو رها می‌کنه یا خدایی نکرده جدایی و ... 

اگر به فنگ شویی علاقه داری این پیج رو دنبال کن 

من خیلی دنبالش بودم 

اول با پیج هایی که خیلی مخرب بودن آشنا شدم 

بعد واقعا خدا کمکم کرد 

انقدررررر نماد منفی توی خونمون داریم که خودمون نمی‌دونیم چه آسیبی می‌زنیم 

Raei_fengshui 

امیدوارم که متوجه بشی چه نماد های مخربی در منزل داری 

بدرخشی ❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
فنگشویی فقط تبتی در واقع هیچ مجسمه و هیچ تابلوی نقاشی ای قرار نیست برای من خوش شانسی بیاره واقعا خند ...

من والا توقع خوش بختی و خوش یمنی از مجسمه نداشتم و ندارم ، خرافاتی نیستم ، دنبال این چیزها هم نیستم . کلا عاشق مجسمه های سرامیکی ام .... الان که بچه ها گفتن نماد‌ خوبی نیست رفتم‌ سرچ‌کردم و دیدم تو فنگ شوئی اینجور نوشته، من حتی به اون هم‌ اعتقادی ندارم

فیل من شنیدم نماد قدرته چون تو هندوستان میزارن،ندیدم کسی راجبش بد بگهولی جغد از قدیم میگفتن نماد شو ...

کلا هیچ مجسمه ای و هیچ تابلویی بجز معدود نماد ها با شرایط خاص خوب نیستند 

متاسفانه چین و نظم نوین جهانی نماد های مخرب رو‌وارد خونه های مردم میکنند 

کلا هیچ مجسمه ای و هیچ تابلویی بجز معدود نماد ها با شرایط خاص خوب نیستند متاسفانه چین و نظم نوین جها ...

مرسی که گفتید 🥰🙏♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من والا توقع خوش بختی و خوش یمنی از مجسمه نداشتم و ندارم ، خرافاتی نیستم ، دنبال این چیزها هم نیستم ...

من وظیفه م بود چیزی که میدونستم رو بگم 

انشالله همیشه در آرامش و خوشبختی باشی 

عزیزم توی امضام‌ نوشتم لطفا لایک نکنید ❌🌺

من والا توقع خوش بختی و خوش یمنی از مجسمه نداشتم و ندارم ، خرافاتی نیستم ، دنبال این چیزها هم نیستم ...

من وظیفه م بود چیزی که میدونستم رو بگم 

انشالله همیشه در آرامش و خوشبختی باشی 

عزیزم توی امضام‌ نوشتم لطفا لایک نکنید ❌🌺