2777
2789
عنوان

در‌ چه‌ حالید

1401 بازدید | 105 پست

در‌ چه‌ حالید خوشگل‌ خانم ها؟‌

من سرکلاس آنلاین زبانم😁

این گل های قشنگ تقدیم نگاهتون😍😍 (سلیقه همسرجانِ)

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگرنم گرفته میشه برام دعا کنید دوستان حالت تهوع دارم

آخی 🥺 ان شاالله زودتر خوب بشی🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میخوام وضو بگیرم نماز بخونم شام آماده است تا بچه ها بیان بخوریمخونت خیلی حس خوبی میده ❤️

ایجانم چه کامنت پرانرژی و پر‌ از آرامشی،‌قبول باشه پیشاپیش🌹

برای منم‌ دعاکن امروز حال دلم‌خوب نیست، فکرمیکردم این ماه دیگه‌ مامان میشم ولی بازهم‌ نشد🥺

مرسی عزیزم شما لطف دارید چشماتون زیبا میبینه🥰

با شوهر ک قهرم دعوا کردیم 😒 گفتم بهش شام بگیره بیاره 

بچه ها هم رفتن خونه مادر شوهرم غروبی

خودمم بیحالم احتمالا مهمون بیاد خونمون، 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
پشت میز کارمدیگه الان است که کارم تمام بشه 🥱

خدا قوت، خسته نباشی🌹🌹

دارم بستنی میخورم 😁

نوش جان به به😍😋

تو حیاط نشستم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

با شوهر ک قهرم دعوا کردیم 😒 گفتم بهش شام بگیره بیاره بچه ها هم رفتن خونه مادر شوهرم غروبیخودمم بیحا ...

ای بابا چرا پس؟