2777
2789
عنوان

در‌ چه‌ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 105 پست
منتظر بابام که بیاد دنبال من و خواهرم بریم بیرون

😍😍🥰🥰 خدا حفظ کنه پدرتون و ...خوش باشید 🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو حیاط نشستم

😍😍🥰🥰آخی چه‌ قشنگ ، باغچه خوشگل دارید؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی اسی تنهام حتی نمیتونم بلند شم از درد حالت تهوع شدید دارم

بمیرم الهی، کاش نزدیکت بودم میومدم کمک، بنظرم گوشی و بزاز کنار سعی کن یکم‌بخوابی شاید بهتر بشی، دارو استفاده میکنی؟ 🥺

😍😍🥰🥰آخی چه‌ قشنگ ، باغچه خوشگل دارید؟

ن همش سیمانه😂😂😂

تو روستام 😍

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

برای پسرم شیر گرم میکنم که بخوره و بخوابه هر چند بعید میدونم  

انشالله تا سال دیگه همین موقع روزی خودت 🙏🙏

تا قشنگ درکم کنی😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
🙄🙄🙄 جدیدا خیلی رو مخ شده 😂

😂😂 آقایون همیشه رو مخ هستن. تحملش کن خوشگلم‌ چاره ای نیست 😁

بچه ام رو خوابوندم می‌خوام پاشم نماز بخونم و ان شااللّه بعد بریم روضه

ایجانم😍😍خدا قوت

برای منم دعا کن دوست قشنگم 🥺🥺

دارم به دخترم غذا میدمو از طرفی منتظرم شوهرم و دختر بزرگترم از بیرون بیان شام بخوریمرفته بودم باشگاه ...

همیشه کنار هم شاد و خوش باشید😍😍

مرسی‌قشنگم لطف داری چشمات زیبا میبینه🥰