2777
2789

چن روزدیگه خاستگاریمه بعد جوابم مثبته چی باید بهش بگم که نگن دختره هوله... 

شش سالگی پدر و ماپرش از هم جدا شدن و یازده سال تفاوت سنی داریم... 

یه سواله دیگه هم داشتم، من موهام بوره بعد حس میکنم باید رنگش کنم یبار مشکی کرد فامیله بابام ولی موهام رشد کرد رنگش رفت... دوباره رنگش کنم و موهام بسوزه چی😂پسره هم موهاش بوره ولی من حس میکنم به من نمیاد موهام

بعد تو خاستگاری چی سوالایی بپرسم که سکوتش سنگین نباشه

توروخدا نخندین بهم سومین باره که خاستگار میاد خونمون ولی ایشون با بقیه فرق دارن چون اینبار جوابم مثبته

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوستین؟ چون انگار میشناسیش که نیومده جوابت مثبته 😐

نه، یبار برای معرفی اومده ببود بابام ببینتش از طرز صحبت کردنش دبدم پسر خوبیه ولی من آشپزخونه بودم اون منو ندیده هنوز

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

مبارکه عزیزمچندسالته

۱۷

من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم نشستم یه گوشه شروع کردم به حرف زدن(سلام من آیگلم ۱۹ سالمه درسم رو تا ا ...

نمیدونم چرا بیخودی استرس دارم