2777
2789
عنوان

خانوادم مجبورم میکنن جدا بشم😔

749 بازدید | 26 پست

سلام

لطفا تا آخرش بخونید و قضاوتم نکنید

ما ۳ سال و ۵ ماهه ازدواج کردیم و تو عقدیم

من دقیقا شبی تصمیم به طلاق گرفتم که کامنت های ج.نسی شوهرمو توی گوشیش دیدم اونجا خیلی بهم ریختم هول شدم و کامنت هارو بهش نشون دادم اونم خندید و گفت برای شیرین بازی این کامنت هارو گذاشتم توام اگه میخوای بری برو به درک 

اونشب خیلی بهم ریختم و تا یه هفته داغون بودم و یماه دقیق خون ریزی شدید داشتم تو این یه هفتم پیام میداد و انکار میکرد و میگفت این کامنت هارو من نذاشتم 

چند شب بعدش مامان باباش اومدن خونمون که حرف بزنن و مشکل رو حل کنن کلی بی احترامی کردن و دروغ گفتن در مورد من ،همون شب من کلمنت هارو جلوی جمع خوندم که بابام حالش بهم خورد و اون شب تموم شد

یه هفته بعد دوباره برای حرف زدن اومدن که منتهی این دفعه خواهرامم بودن من چون اون شب بابام حالش بد شده بود پنیک کرده بودم و کلا تو اتاق بودم و اونا بیرون حرف زدن که اون شب خیلی بی احترامی به خانوادم کردن و فحش های خیلی بدی دادن و کلی حرفای زشت بار ما کردن که پدر مادرم به حرمت اینکه روی فرشمون نشستن بهشون چیزی نگفتن

من و شوهرم فردای اون روز رفتیم با هم حرف بزنیم که طی یه بحث کوچیک بهم گفت تو حق حرف زدن نداری وقتی خانواده ای نداری که پشتت باشن حدا اقل من مثه تو نیستم پشت دارم که من بعد از این حرف برگشتم خونه

شبش خواهر شوهرم زنگ زده بود بابام که ما شمارو به عنوان آفتابه هم سر توالت نمی‌بریم که اونجا بابام انقدر فشار روش بود که نشست گریه کرد و شوهرم اومده بود تو حیاط داد میزد این بی احترامی ها حقته نوش جونت(منظورش بابام)که شوهر خواهرم از خونه بیرونش کرد و مادرشوهرم به شوهر خواهرم زنگ زده بود که ما برای ایمان زن پیدا کردیم و میخوایم صیغه کنیم براش زینب خونه باباش بمونه تا موهاش عین دندون هاش سفید بشه

من هنوز برای برگشت دو دل بودم و دلم به جدایی نبود(اما الان کاملا مطمئن و مصمم هستم)

دخت شیرازی🥹💕

بازم یه هفته ای گذشت و تو این یه هفته متوجه اینکه شوهرم اعتیاد داره و مشروب میخوره شدم و برای جدایی مصمم شدم و مهریم رو گذاشتم اجرا

با یه وکیل مشورت کردم و گفت فعلا درخواست طلاق ندم

وقتی پیامک اجرائیه برای شوهرم رفته بود برام پاپوش درست کردن و دختر خالش بخاطر اینکه من رفتم و زدمش و بهش فحش دادم ازش شکایت کرد(این قضیه صحت نداره من کاری نکردم)و یه صدای ضبط شده از من حین دعوا داشتن کع باعث می‌شد من محکوم بشم و شاهد میخواست که شوهرم و باباش شاهد شدن و شهادت دروغ دادن 

من هیچکدوم از دادگاه هارو شرکت نکردم و طی دروغ هایی که زیادم باهم هماهنگ نشده بود دادگاه اظهارات رو قبول نکرد و اجازه داد بهم که ادعای شرف کنم و پدرم هم بخاطر صدای ضبط شده قراره شکایت کنه

بعد از اونم بهم تهمت هرزه بودن و ج.ندگی زدن

مهریه من ۱۰۰ سکه و دو دنگ از خونه پدری شوهرم هست که خانوادش ساکن اونجان و خونه حدود ۱۰۰ متره ،چون قولنامه دست نویس بود دختر خاله مثلا وکیلش گفت که سندیت نداره و همه خوشحال شدن و خندیدن 

اما دادگاه سندیت رو تایید کرد و قراره کارشناس بفرسته خونه

از روزی که برای خونه فهمیدن هی داشتن تهدید میکردن که طلاق نمیدن

اما الان برای آشتی واسطه میفرستن

خانوادم یه درصد راضیه برگشت من نیستن و میگن فقط طلاق وسلام

خودمم عقلم و منطقم میگه این پسر لایق یه شانس دوباره نیست و بسیار درست میگه

بخاطر عصبانیت خانوادم نتونستم احساسم رو بیان کنم و اینجا دارم میگم

رفتار من با خانواده شوهرم رو میتونید تو تاپیک عروسمون دختر بدیه بخونید که من از زبون زن عموم نوشتم که شناسایی نشم اما الان انقدر دلم پر بود که نتونستم بگم

اها اینم بگم که شوهرم یه پلاک یک گرمی برای تولدم خزید که چندین بار بزور میخواسته ازم بگیره بار میگفت برای ماشین پول کم دارم یبار میگفت دوستم دستش خالیه یبار میگفت بده بفروشم اونو تا برای عروسی طلای سنگین تری بردارم😐😐

و از نظر خرجی هم کلا دو ماهی ۲۰۰ تومن اینا بهم میداد و دو ماه در میون لوازم ضروری مثه ن.وار بهداشتی رو تهیه میکرد که اونم دو بسته بود

الان که دارم جدا میشم خیلی احساس پوچی و ناراحتی دارم

عقل ،منطق و خانوادم برای جدایی اصرار دارن و به نظر خودمم این جدایی یه برد تویه زندگیم محسوب میشه

اما طاقت جدایی رو ندارم و بشدت آدم احساسی هستم و نمیتونم ببینم بعد از من اون با کسی باشه و برای اون وقت بذاره

و بشدت از احساس دلتنگی بعد از جدایی میترسم و نگرانم که به خودم و خانوادم آسیب بزنم

میشه بدون توهین راهنماییم کنید

شرمنده بابت عنوان

و اینکه دلایلم برای دادگاه کافی هست؟

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خانوادت دارن مجبورت میکنن به طلاق خیلی عاقل هستن 

اگر تو یک ذره هم دلت هست که برگردی خیلی احساسی و اشتباه داری تصمیم میگیری

مال بد بیخ ریش صاحبش

از زندگیت بندازش بیرون

اون چت ها رو هم برای دادگاه نگه دار

خوشبحالت خانوادت پشتتن 

دندون لق رو باید کند انداخت دور

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اگر خانوادت دارن مجبورت میکنن به طلاق خیلی عاقل هستن اگر تو یک ذره هم دلت هست که برگردی خیلی احساسی ...

بعضی عزیزان تو تاپیک های قبل گفتن سر اون پیام‌ها خیلی واکنش دادم ..

درسته؟

دخت شیرازی🥹💕

ببین بنظرم بزار جون به لب بشه من بودم حکم جلبشو گرفته بودم برای نفقه اقدام میکردم خیلی بیشعور بودن خانوادگی که اینجوری رفتار کردن مخصوصا شوهرت...بنظرم که طلاق نگیر که خودش طلاقت بده چون س ک س چت دلیل نیست...فقط ترک انفاق راه خوبیه

بازم یه هفته ای گذشت و تو این یه هفته متوجه اینکه شوهرم اعتیاد داره و مشروب میخوره شدم و برای جدایی ...

بسیار.کار درستی میکنه و خدارو شکر قبل عروسی متوجه شدی طلا سر عقد چی بهت دادن میشه بگی و سوال دیگه

شما هنوز دختر هستید؟

بازم یه هفته ای گذشت و تو این یه هفته متوجه اینکه شوهرم اعتیاد داره و مشروب میخوره شدم و برای جدایی ...

بسیار.کار درستی میکنه و خدارو شکر قبل عروسی متوجه شدی طلا سر عقد چی بهت دادن میشه بگی و سوال دیگه

شما هنوز دختر هستید؟