2777
2789

نگران نباش..تو بچه ها لکنت طبیعیه..‌و درمان داره...دعواش نکنید،وقتی با لکنت صحبت میکنه،بذارین کلماتشو خودش کامل کنه،اجازه ندین احساس تنهایی یا ترس کنه

خودت دلیلشو نمیدونی؟

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دكتر ببر يادمه دخترمو كه برده بودم دكتر يه اقايي دخترش اين مشكلو پيدا كرده بود ميگفت دكتر بردم نميدونم چيكار كرده بود كه خوب شده بود

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم

عزیزم طبیعیه بدون اینکه متوجه شین برطرف میشه

ولی باید زیاد حواستون بش باشه...تو این شرایط،هرچی هم شیطونی کرد،دعواش نکنید...یاوقتی با بچه ای بازی میکنه،حواست باشه نزنش

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
دکتر گفت به خاطر استرسه چون یه خواهر کوچولو داره 

آره بخاطر ایترسه،که اگه از محیط استرس زا دور شه،حتما برطرف میشه لکنتش

من پسرمو دکتر هومیوپاتی میبردم یه خانم تو مطب بود پسر ۵  سالش لکنت داشت میگفت انقدر عصبی میشم که سرش داد میزدم درست حرف بزن ولی با دو جلسه که آورده بودش خیلی خوب شده بود. حتما دکتر هومیوپاتی ببرش ولی یه دکتر خوب باشه که داروشو درست تشخیص بده اصلا هیچ عوارضی نداره.

برای بچه ها هومیوپاتی خیلی زود جواب میده چون مدت درگیری بیماری زمانش کم بوده. هزینش هم خیلی کمه ماهی ۳۵ هزار تومان ویزیت و دارو با هم. فقط رژیم غذایی شو باید رعایت کنی که دارو جواب بده . چون داروها ضعیفه.