2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاق کرج یه هومیوپات معروف داره فکر کنم دکتر تهرانی باشه که دیر به دیر هم وقت میده ولی حتما حتما ببر من چقدر پول مشاور دادم کارم شب و روز گریه بود ولی به لطف خدا و هومیو  مشکلش حل شد. سرچ کن انجمن دکترای هومیوپاتی تهران یا کرج

اتفاق کرج یه هومیوپات معروف داره فکر کنم دکتر تهرانی باشه که دیر به دیر هم وقت میده ولی حتما حتما بب ...

هوميوپاتي براي بزرگتر ها هم جواب ميده؟!مثلا سي ساله ها؟!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
شايد از چيزي ترسيده حتما حتما ببرش پيش گفتار درمانگر

پیش رفیعی بردم گفت از استرسه خوب میشه فقط چند جلسه گفتار درمانی سبک قبل اینکه نوبتش برسه خوب شد ولی دوباره شروع شد الانم فقط رو حرف ا مشکل داره

پیش رفیعی بردم گفت از استرسه خوب میشه فقط چند جلسه گفتار درمانی سبک قبل اینکه نوبتش برسه خوب شد ولی ...

پشت گوش ننداز با صبر و حوصله پيگير شو

اگه بره مدرسه بچه ها نفهميده اذيتش ميكنن اعتماد به نفسش مياد پايين گوشه كير ميشه روي درسش هم تاثير ميذاره!!!

خوبه كه از همين سن به فكر افتادي

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

تلفن مطب دکتر تهرانی 02634418933

البته من پیشش نرفتم. کرج نیستم. سرچ کردم تو نت این اومد. اگه دکترش خوب نتونه تشخیص بده اثری نداره چون باید شخصیتشو با سوالایی که میپرسه تشخیص بده و داروهای زیادی وجود داره. برای بزرگترها هم اثر داره برای آلرژی و میگرن مشکلات معده افسردگی وسواس و ... هم اثر داره . من تو مطب هر وقت میرم چند تا میگرنی میبینم که خوب شدن.